Ухвала
від 20.02.2024 по справі 522/13340/22-е
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/13340/22-Е

Провадження № 2/522/2643/24

УХВАЛА

20 лютого 2024 року м. Одеса

Суддя Приморського районного суду м. Одеси Шенцева О.П. розглянувши в порядку письмового провадження питання щодо участі ОСОБА_1 у судовому засіданні в режимі відеоконференції,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні судді Приморського районного суду міста Одеси слухається цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Комунального некомерційного підприємства «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф» Одеської міської ради про скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, та моральної шкоди.

19 лютого 2024 року до суду надійшло клопотання про участь в засіданні в режимі відеоконференції за участю свідка ОСОБА_1 .

Відповідно до ч.ч.1, 5 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Враховуючи необхідність забезпечення передбаченогоКонституцією Україниправа на доступ до правосуддя, з метою забезпечення своєчасного розгляду справи, враховуючи територіальну віддаленість свідка (м. Болград Одеської області), від місця проведення судового засідання (м.Одеса), суд вважає за необхідне провести судове засідання в режимі відеоконференції.

Використовувані в судовому засіданні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені цим Кодексом.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксуються судом, який розглядає справу, за допомогою технічних засобів відеозапису. Носій відеозапису відеоконференції є додатком до протоколу судового засідання і після закінчення судового засідання приєднується до матеріалів справи.

На підставі викладеного та керуючись ст. 212 Цивільного процесуального кодексу України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Судове засідання 22 лютого 2024 року о 15 годині 30 хвилин у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Комунального некомерційного підприємства «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф» Одеської міської ради про скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, та моральної шкоди проводити в режимі відеоконференцзв`язку.

У разі оголошення перерви або відкладення підготовчого судового засідання, всі наступні підготовчі засідання проводити у режимі відеоконференцзв`язку.

Доручити Болградському районному суду Одеської області забезпечити 22 лютого 2024 року о 15 годині 30 хвилин проведення відеоконференції за участю ОСОБА_1 з Приморським районним судом м. Одеси.

Приморський районний суд м. Одеси доручає службовій особі Болградського районного суду Одеської області перевірити документи, що посвідчують особу ОСОБА_1 перебувати поряд з нею до закінчення судового засідання. Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Суддя

Дата ухвалення рішення20.02.2024
Оприлюднено21.02.2024
Номер документу117101432
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —522/13340/22-е

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 23.02.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 19.10.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 07.10.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні