Ухвала
від 19.02.2024 по справі 909/130/24
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 909/130/24

УХВАЛА

19.02.2024 м. Івано-Франківськ

Господарський суд Івано-Франківської області у складі: судді Фанди О.М., розглянувши матеріали за заявою: Компанії "Полімерпайп Техолоджіс Лімітед", Закритого акціонерного товариства "Генераторіус", Товариства з обмеженою відповідальністю "Пайп Технолоджі" про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Калушський трубний завод" (код ЄДРПОУ 35615975),

ВСТАНОВИВ:

Компанія "Полімерпайп Техолоджіс Лімітед", Закрите акціонерне товариство "Генераторіус", Товариство з обмеженою відповідальністю "Пайп Технолоджі" звернулись до Господарського суду Івано-Франківської області із заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Калушський трубний завод".

Згідно з ч. 1 ст. 35 Кодексу України з процедур банкрутства, у разі відсутності підстав для відмови у прийнятті, залишення без руху або для повернення заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство господарський суд приймає заяву до розгляду, про що не пізніше п`яти днів з дня її надходження постановляє ухвалу, в якій зазначаються дата проведення підготовчого засідання суду та прізвище, ім`я та по батькові арбітражних керуючих, визначених шляхом автоматизованого відбору із застосуванням Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих України.

Відповідно до п. 21 Прикінцевих та Перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи призначення арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією у разі відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) здійснюється з урахуванням особливостей, визначених цим пунктом.

Заява ініціюючого кредитора або боржника - фізичної особи про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), крім відомостей, передбачених частиною першою статті 34, частиною другою статті 116 цього Кодексу, повинна містити пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією.

Ініціюючий кредитор або боржник - фізична особа додає до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) заяву арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, про участь у справі, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною третьою статті 28 цього Кодексу.

Заява Компанії "Полімерпайп Техолоджіс Лімітед", Закритого акціонерного товариства "Генераторіус", Товариства з обмеженою відповідальністю "Пайп Технолоджі" про відкриття провадження у справі про банкрутство містить пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого - Беляновського Романа Юрійовича для виконання повноважень розпорядника майна боржника, а матеріали справи - заяву арбітражного керуючого Беляновського Романа Юрійовича про згоду на участь у справі про банкрутство.

Керуючись статтями 2, 8, 28, 34-36 Кодексу України з процедур банкрутства,

УХВАЛИВ:

Заяву Компанії "Полімерпайп Техолоджіс Лімітед", Закритого акціонерного товариства "Генераторіус", Товариства з обмеженою відповідальністю "Пайп Технолоджі" про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Калушський трубний завод" - прийняти до розгляду.

Розгляд заяви в підготовчому засіданні призначити на 04.03.2024 о 10:30 у приміщенні Господарського суду Івано-Франківської області в м. Івано-Франківську по вул. Грушевського, 32, зал судових засідань № 2.

Заявникам подати суду для огляду в судовому засіданні оригінали доданих до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство документів або письмові пояснення із зазначенням поважних причин їх відсутності.

Боржнику подати суду належним чином засвідчену копію статуту; відзив на заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство та документи, які його підтверджують, що відповідають вимогам ст. 36 Кодексу України з процедур банкрутства, а також докази їх направлення ініціюючому кредитору.

Довести до відома сторін, що копії письмових доказів, які подаються до суду, слід оформити відповідно до вимог ст. 91 ГПК України та п. 5.26 Національного стандарту України Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації "Вимоги до оформлення документів" (ДСТУ 4163-2020), затвердженого наказом Державного підприємства "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" від 01 липня 2020 р. № 144.

Учасникам у справі про банкрутство направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності із зазначеними в ст. 60 ГПК України вимогами.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

Ухвалу підписано 19.02.2024.

Суддя О.М. Фанда

Дата ухвалення рішення19.02.2024
Оприлюднено22.02.2024
Номер документу117103943
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Калушський трубний завод" (код ЄДРПОУ 35615975

Судовий реєстр по справі —909/130/24

Ухвала від 02.04.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

Ухвала від 02.04.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

Ухвала від 28.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Неверовська Л. М.

Ухвала від 15.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

Ухвала від 11.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

Ухвала від 04.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

Ухвала від 19.02.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні