Ухвала
від 20.02.2024 по справі 766/3300/22
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №766/3300/22 н/п 2-о/766/324/24

УХВАЛА

про закриття провадження у справі

20 лютого 2024 року м. Херсон

Херсонський міський суд Херсонської області в складі

головуючого судді Кузьміної О.І.,

секретаря судового засідання Савицького В.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань Херсонського міського суду Херсонської області цивільну справу в порядку окремого провадження за заявою адвоката Вуйко Віктора Анатолійовича, який діє в інтересах ОСОБА_1 , заінтересована особа Суворовський відділ державної Реєстрації актів цивільного стану у місті Херсоні Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про встановлення факту народження дитини, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Херсонського міського суду Херсонської області перебуває вищевказана цивільна справа.

Згідно протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 15 лютого 2024 року справу №766/3300/22 передано судді Кузьміній О.І.

Ухвалою Херсонського міського суду Херсонської області від 19.02.2024 року відкрито провадження у справі в порядку окремого провадження та призначено судове засідання.

В судове засідання учасники процесу не з`явилися, про причини не явки суд не повідомляли. Заяв, клопотань на адресу суду не надходило.

За приписами ч. 2ст. 247 ЦПК Україниу разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цьогоКодексурозгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом встановлено, що 13 лютого 2023 року Голосіївським районним судом м. Києва ухвалено рішення по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Голосіївський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), ОСОБА_2 про встановлення факту народження дитини на території, на якій введено воєнний чи надзвичайний стан, або на тимчасово окупованій території України, яким заяву ОСОБА_1 задоволено частково; встановлено факт народження дитини жіночої статі, яка народилась ІНФОРМАЦІЯ_1 в м. Старий Крим Автономної Республіки Крим, Україна, у матері ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , громадянки України, батьком дитини є ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , громадянин України; встановлено факт народження дитини жіночої статі, яка народилась ІНФОРМАЦІЯ_4 в м. Феодосія Автономної Республіки Крим, Україна, у матері ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , громадянки України, батьком дитини є ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , громадянин України. Відмовлено в задоволенні решти вимог заяви. Вказане рішення набрало законної сили.

Відповідно до п. 3 ч. 1ст. 255 ЦПК Українисуд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо набрали законної сили рішення суду або ухвала суду про закриття провадження у справі, ухвалені або постановлені з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав, або є судовий наказ, що набрав законної сили за тими самими вимогами.

Оскільки судом встановлено, що заявники встановили факт народження дітей рішенням Святошинського районного суду м. Києва від 13 вересня 2022 року у справі №759/11549/22, яке набрало законної сили, суд дійшов висновку про закриття провадження у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.12,255,260,261,353,354 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Провадження у справі за заявою адвоката Вуйко Віктора Анатолійовича, який діє в інтересах ОСОБА_1 , заінтересована особа Суворовський відділ державної Реєстрації актів цивільного стану у місті Херсоні Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про встановлення факту народження дитини - закрити.

Роз`яснити, що за приписами ч. 2ст. 256 ЦПК Україниповторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом п`ятнадцяти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Апеляційні скарги подаються учасниками справи до Херсонського апеляційного суду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

СуддяО. І. Кузьміна

Дата ухвалення рішення20.02.2024
Оприлюднено22.02.2024
Номер документу117124456
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту народження дитини

Судовий реєстр по справі —766/3300/22

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Кузьміна О. І.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Кузьміна О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні