Ухвала
від 21.02.2024 по справі 346/872/24
КОЛОМИЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 346/872/24

Провадження № 2/346/836/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 лютого 2024 р.м. Коломия Коломийський міськрайонний суд Івано - Франківської області

Суддя Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області Махно Н.В., вивчивши позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Служба у справах дітей Нижньовербізької сільської ради, про позбавлення батьківських прав,-

ВСТАНОВИВ:

Представник позивача, адвокат Ломничук Ю.Ю., що діє в інтересах ОСОБА_1 , звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Служба у справах дітей Нижньовербізької сільської ради, про позбавлення батьківських прав.

Однак, до відкриття провадження у справі, представник позивача, адвокат Ломничук Ю.Ю., подав до суду заяву про повернення позовної заяви з доданими до неї документами, до відкриття провадження.

У відповідності до п.3 ч.4 ст.185 ЦПК України, позовна заява повертається у випадках коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про відкликання позовної заяви.

Враховуючи те, що представник позивача до відкриття провадження у справі подав заяву про повернення позовної заяви з доданими до неї документами, до відкриття провадження, а тому вважаю необхідним позовну заяву з додатками повернути позивачу.

Керуючись п.3 ч.4 ст. 185 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Служба у справах дітей Нижньовербізької сільської ради, про позбавлення батьківських прав, - повернути позивачу. Роз`яснити позивачу, що повернення заяви не позбавляє права повторного звернення до суду в порядку, встановленому законом.Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подано до Івано-Франківського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її постановлення.

Суддя: Махно Н. В.

Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено22.02.2024
Номер документу117130925
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —346/872/24

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Махно Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні