Ухвала
від 20.02.2024 по справі 466/13013/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/13013/23

Провадження № 2/466/777/24

У Х В А Л А

20 лютого 2024 року Шевченківський районний суд м.Львова

в складі: головуючого судді Баєвої О.І.

секретаря судового засідання Філевич У.І.

за участю: представника позивача ОСОБА_1

представника третьої особи Дерефінки Ю.Р.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Львові цивільну справу за позовом Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради як органу опіки та піклування в інтересах ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 до ОСОБА_3 за участю третьої особи Центр соціального підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради про негайне відібрання дитини від батька без позбавлення його батьківських прав та стягнення аліментів, -

у с т а н о в и в :

позивач звернувся до суду із позовною заявою, в якій просить відібрати малолітню ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , від батька ОСОБА_3 без позбавлення його батьківських прав; стягувати з ОСОБА_3 на користь Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» ЛМР аліменти на утримання дитини ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у розмірі 1/4 заробітку (доходу) платника аліментів, що підлягає індексації згідно з законом, але не менше 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи з часу звернення до суду і до досягнення дитиною повноліття.

Ухвалою суду провадження у справі відкрито.

У судовому учасники просили призначити справу до судового розгляду.

Відповідно до приписів статей 197, 200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу для розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті. За результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу. Сторонам було надано можливість представити суду всі наявні докази у справі.

З метою виконання завдань підготовчого провадження відповідачу запропоновано надати відзив на позов.

Оскільки завдання підготовчого провадження виконані, у підготовчому судовому засіданні вирішені питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження до початку судового розгляду справи по суті, справу слід призначити до судового розгляду.

Керуючись ст. 197, 200, 247 ЦПК України

п о с т а н о в и в:

закрити підготовче провадження цивільній справі за позовом Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради як органу опіки та піклування в інтересах ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 до ОСОБА_3 за участю третьої особи Центр соціального підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради про негайне відібрання дитини від батька без позбавлення його батьківських прав та стягнення аліментів.

Справу призначити до судового розгляду в приміщенні Шевченківського районного суду м. Львова на 02 квітня 2024 року на 15.30 год.

Про день та час судового засідання повідомити сторони.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

Суддя: О. І. Баєва

Дата ухвалення рішення20.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117138440
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —466/13013/23

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Баєва О. І.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Баєва О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні