Ухвала
від 20.02.2024 по справі 562/4425/23
ЗДОЛБУНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 562/4425/23

У Х В А Л А

"20" лютого 2024 р. Здолбунівський районний суд

Рівненської області в складі:

головуючого судді Саган Л.В.

за участюсекретаря судовогозасідання АврамчукН.П.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м.Здолбунові цивільну справуза позовомОргану опіки та піклування Здовбицької сільської ради Рівненського району Рівненської області до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, -

в с т а н о в и в :

Орган опіки та піклування Здовбицької сільської ради Рівненського району Рівненської області звернувся до суду з позовом про позбавлення ОСОБА_1 батьківських прав відносно її неповнолітньої дочки ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та стягнення з відповідача на користь Комунального закладу "Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей" Рівненської обласної ради аліментів у розмірі 1/4 частини заробітку щомісячно, але не менше 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

Представник Органу опіки та піклування Здовбицької сільської ради Рівненського району Рівненської області Рощенко О.О. подала до суду заяву, в якій позовні вимоги підтримує у повному обсязі, просить підготовче засідання провести без її участі та призначити справу до судового розгляду по суті.

Від відповідача ОСОБА_1 надійшла заява, в якій вимоги позову визнає, не заперечує щодо їх задоволення.

З`ясувавши обставини справи, суд дійшов висновку про наявність підстав для закриття підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду по суті з огляду на наступне.

Відповідно до ч.1 ст.196 ЦПК України для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Судом встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, з`ясовано розмір заявлених сторонами судових витрат.

Мирова угода, угода про передачу справи на розгляд третейського суду, заява про проведення врегулювання спору за участю судді на адресу суду не надходили.

Згідно з ч.1 ст.200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, та, у відповідності до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.196-198, 200, 211, 260, 353 ЦПК України, суд -

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом Органу опіки та піклування Здовбицької сільської ради Рівненського району Рівненської області до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, до судового розгляду по суті в судовому засіданні об 11 годині30хвилин 11березня 2024року в приміщенні Здолбунівського районного суду Рівненської області за адресою: м.Здолбунів Рівненської області, вул.Незалежності, 10.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя

Дата ухвалення рішення20.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117144712
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —562/4425/23

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Саган Л. В.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Саган Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні