Ухвала
від 21.02.2024 по справі 700/337/23
ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/821/451/24 Справа № 700/337/23Лисянський районний суд Черкаської області

У Х В А Л А

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

21 лютого 2024 року м. Черкаси

Черкаський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

судді-доповідача Карпенко О.В.

суддів: Бородійчука В.Г.

Василенко Л.І.

розглянувши клопотання представника Акціонерного товариства «Агропросперіс Банк» - Яременка Олега Вікторовича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 - адвоката Слободянюка Андрія Ігоровича на рішення Лисянського районного суду Черкаської області від 18 грудня 2023 року у справі за позовом Акціонерного товариства «Агропросперіс Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , яка діє від імені малолітнього ОСОБА_1 , треті особи: державний нотаріус Лисянської державної нотаріальної контори Черкаської області Любчич Ф.І, приватний виконавець виконавчого округу Черкаської області Плесюк С.С., Акціонерне товариство «Банк Кредит Дніпро», Орган опіки та піклування виконавчого комітету Лисянської селищної ради Звенигородського району Черкаської області про визнання недійсним договору дарування житлового будинку та земельної ділянки, скасування запису про державну реєстрацію,-

в с т а н о в и в :

14 квітня 2023 року АТ «Агропросперіс Банк» звернулось до суду з позовом до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , яка діє від імені малолітнього ОСОБА_1 , треті особи: державний нотаріус Лисянської державної нотаріальної контори Черкаської області Любчич Ф.І, приватний виконавець виконавчого округу Черкаської області Плесюк С.С., Акціонерне товариство «Банк Кредит Дніпро», Орган опіки та піклування виконавчого комітету Лисянської селищної ради Звенигородського району Черкаської області про визнання недійсним договору дарування житлового будинку та земельної ділянки, скасування запису про державну реєстрацію.

Рішенням Лисянського районного суду Черкаської області від 18 грудня 2023 року позовні вимоги задоволено.

Не погоджуючись з рішенням суду першої інстанції, представник ОСОБА_1 - адвокат Слободянюк А.І. оскаржив його в апеляційному порядку, подавши 24 січня 2024 року апеляційну скаргу.

Ухвалою Черкаського апеляційного суду від 06 лютого 2024 року відкрито апеляційне провадження у даній справі.

Ухвалою Черкаського апеляційного суду від 16 лютого 2024 року розгляд апеляційної скарги призначено на 11:30 год. 13 березня 2024 року.

21 лютого 2024 року на адресу Черкаського апеляційного суду від представника Акціонерного товариства «Агропросперіс Банк» - Яременка О.В. надійшло клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою підсистеми захищеного відеоконференцзв`язку (ВКЗ).

Згідно ч. 1, 2, 3, 6 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів із застосуванням електронного підпису.

Враховуючи викладене, зважаючи на технічну можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою підсистеми захищеного відеоконференцзв`язку (ВКЗ), з метою дотримання принципу розумності строків розгляду справи, колегія суддів, вважає за можливе провести судове засідання та, у разі необхідності, наступні судові засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою підсистеми захищеного відеоконференцзв`язку (ВКЗ) з представником Акціонерного товариства «Агропросперіс Банк» - Яременком О.В., який зареєстрований у даній системі за наступними реквізитами: електронна адреса ІНФОРМАЦІЯ_1

Керуючись ст. ст. 212 ЦПК України, апеляційний суд, -

у х в а л и в :

Клопотання представника Акціонерного товариства «Агропросперіс Банк» - Яременка Олега Вікторовича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 - адвоката Слободянюка Андрія Ігоровича на рішення Лисянського районного суду Черкаської області від 18 грудня 2023 року у справі за позовом Акціонерного товариства «Агропросперіс Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , яка діє від імені малолітнього ОСОБА_1 , треті особи: державний нотаріус Лисянської державної нотаріальної контори Черкаської області Любчич Ф.І, приватний виконавець виконавчого округу Черкаської області Плесюк С.С., Акціонерне товариство «Банк Кредит Дніпро», Орган опіки та піклування виконавчого комітету Лисянської селищної ради Звенигородського району Черкаської області про визнання недійсним договору дарування житлового будинку та земельної ділянки, скасування запису про державну реєстрацію - задовольнити.

Розгляд справи за апеляційною скаргоюпредставника ОСОБА_1 - адвоката Слободянюка Андрія Ігоровича на рішення Лисянського районного суду Черкаської області від 18 грудня 2023 року у справі за позовом Акціонерного товариства «Агропросперіс Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , яка діє від імені малолітнього ОСОБА_1 , треті особи: державний нотаріус Лисянської державної нотаріальної контори Черкаської області Любчич Ф.І, приватний виконавець виконавчого округу Черкаської області Плесюк С.С., Акціонерне товариство «Банк Кредит Дніпро», Орган опіки та піклування виконавчого комітету Лисянської селищної ради Звенигородського району Черкаської області про визнання недійсним договору дарування житлового будинку та земельної ділянки, скасування запису про державну реєстрацію провести 13 березня 2024 року об 11:30 год. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою підсистеми захищеного відеоконференцзв`язку (ВКЗ) із представником Акціонерного товариства «Агропросперіс Банк» - Яременком Олегом Вікторовичем, який зареєстрований у даній системі за наступними реквізитами: електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1

Ризики технічної неможливості участі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо, несе учасник справи, який подав до суду відповідне клопотання.

Копію ухвали направити представнику Акціонерного товариства «Агропросперіс Банк» - Яременку Олегу Вікторовичу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач О.В. Карпенко

Судді В.Г. Бородійчук

Л.І. Василенко

СудЧеркаський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117146184
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них дарування

Судовий реєстр по справі —700/337/23

Ухвала від 20.05.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Бесараб Н. В.

Постанова від 04.04.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Постанова від 04.04.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні