Ухвала
від 21.02.2024 по справі 133/1896/23
КОЗЯТИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

КОЗЯТИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №133/1896/23

Провадження №2/133/508/24

У Х В А Л А

21.02.24 м. Козятин

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області у складі:

головуючого судді Кучерук І.М.,

за участю секретаря Корбут Ю.А.,

представника позивача Виростка А.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Сільськогосподарського виробничого кооперативу "Маяк" про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та скасування рішення державного реєстратора про державну реєстрацію права оренди земельної ділянки,

ВС Т А Н О В И В:

Представником позивача подано клопотання про заміну відповідача на його правонаступника - Товариство з обмеженою відповідальністю "Маяк-Р".

У судовому засіданні вказане клопотання підтримано.

Статтею 55 ЦПК України визначено: у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив.

Враховуючи те, що зміна найменування та організаційної форми відповідача підтверджені Витягом з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, відповідно до якого Товариство з обмеженою відповідальністю "Маяк-Р" є правонаступником Сільськогосподарського виробничого кооперативу "Маяк", суд вважає за необхідне клопотання задовольнити.

Керуючись ст. 55 ЦПК України,ст.ст. 512, 514 ЦК України, суд

УХВАЛИВ:

Заяву представника позивача задовольнити.

Замінити відповідача Сільськогосподарський виробничийкооператив "Маяк" правонаступником - Товариством з обмеженою відповідальністю "Маяк-Р".

Роз`яснити правонаступнику, що усі дії, вчинені в цивільному процесі до його вступу, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив.

Розгляд справи відкласти до 11 год. 00 хв. 29.04.2024.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку до Вінницького апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги в п`ятнадцятиденний строк з дня її ухвалення.

Суддя І.М. Кучерук

Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117156502
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну відповідача на його правонаступника - Товариство з обмеженою відповідальністю "Маяк-Р". У судовому засіданні вказане клопотання підтримано. Статтею 55 ЦПК України визначено: у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив. Враховуючи те, що зміна найменування та організаційної форми відповідача підтверджені Витягом з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, відповідно до якого Товариство з обмеженою відповідальністю "Маяк-Р" є правонаступником Сільськогосподарського виробничого кооперативу "Маяк", суд вважає за необхідне клопотання задовольнити. Керуючись ст. 55 ЦПК України,ст.ст. 512, 514 ЦК України, суд

Судовий реєстр по справі —133/1896/23

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Кучерук І. М.

Ухвала від 23.06.2023

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Кучерук І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні