Ухвала
від 22.02.2024 по справі 215/988/24
ТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 215/988/24

2/215/1110/24

УХВАЛА

22 лютого 2024 року Тернівський районнийсуд містаКривого РогуДніпропетровської областіу складі:головуючого,судді:Камбул М.О.,за участюсекретаря судовогозасідання:Савельєвої Л.А.,розглянувши за правиламиспрощеного позовного провадження впорядку ст.247ч.2ЦПК Українибез фіксуваннясудового процесуза допомогоюзвукозаписувального технічногозасобу заяву представника відповідача КНП «Криворізької міської лікарні №7» КМР, В.Онищук, про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Криворізької міської лікарні №7» Криворізької міської ради про стягнення невиплаченої заробітної плати, -

ВСТАНОВИВ:

14.02.2024 представник позивача Зеркін А.С., який діє в інтересах ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до КНП «Криворізької міської лікарні №7» КМР про стягнення невиплаченої заробітної плати, в якій просив стягнути з відповідача на користь позивача невиплачену заробітну плату розмірі 44875,80 грн. та вирішити питання судових витрат.

Ухвалою Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області від 15.02.2024 позовну заяву прийнято до розгляду та призначено розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін, за наявними у справі матеріалами.

21.02.2024 від представника відповідача КНП «Криворізької міської лікарні №7» КМР, В.Онищук на адресу суду надійшло клопотання про розгляд справи в порядку спрощеного провадження з викликом сторін

Згідно ч. 5 ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

З частини сьомої цієї ж статті, вбачається, що клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

Відповідно до ч. 4 ст. 19 ЦПК України, спрощене позовне провадження призначене для розгляду малозначних справ, справ, що виникають з трудових відносин, справ незначної складності та інших справ, для яких пріоритетним є швидке вирішення справи.

Так, зважаючи на обраний позивачем спосіб захисту, категорію та складність справи, обсяг і характер доказів у справі та інші обставини, дана справа підлягає розгляду у порядку спрощеного позовного провадження.

Разом із тим, враховуючи, що клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін від представника відповідача надійшло в строк для подання відзиву, суд вважає за необхідне в подальшому проводити розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст. 49, 258-259, 279, 353 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву представника відповідача КНП «Криворізької міської лікарні №7» КМР, В.Онищук, про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Криворізької міської лікарні №7» Криворізької міської ради про стягнення невиплаченої заробітної плати задовольнити.

Розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Розгляд справи по суті призначити на 10:00 год. 22.03.2024, який відбудеться в приміщенні Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у залі судових засідань № 3, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська область, м.Кривий Ріг, вул. Ухтомського, буд. № 23, каб. № 304.

В судове засідання викликати учасників справи.

Повідомити учасників справи про наявність у суді технічної можливості брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://tr.dp.court.gov.ua/sud0441/gromadyanam/csz/.

Копію ухвали надіслати сторонам по справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Ухвалу складенота підписаносуддею 22лютого 2024 року.

Суддя:

СудТернівський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення22.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117162367
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —215/988/24

Ухвала від 04.06.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Камбул М. О.

Рішення від 31.05.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Камбул М. О.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Камбул М. О.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Камбул М. О.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Камбул М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні