Ухвала
від 22.02.2024 по справі 562/157/24
ЗДОЛБУНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 562/157/24

У Х В А Л А

"22" лютого 2024 р.

Здолбунівський районний суд Рівненської області

в особі: головуючого судді Кушніра О.Г.,

секретар судового засідання Парфенюк Т.А.,

учасники справи: представник позивача ОСОБА_1 ,

відповідач ОСОБА_2 ,

розглянувши в підготовчому засіданні в м.Здолбунів Рівненської області цивільну справу за позовом Органу опікита піклуванняЗдовбицької сільськоїради Рівненськогорайону Рівненськоїобласті до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Комунальний заклад «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Рівненської обласної ради, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, -

в с т а н о в и в :

У поданійв судзаяві позивачпросить позбавитивідповідача ОСОБА_2 батьківських праввідносно йогонеповнолітньої доньки ОСОБА_3 2008року народженнята стягнутина користьКЗ «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» аліменти на утримання неповнолітньої ОСОБА_3 в розмірі 1/4 частини заробітку, але не менше 50 відсотків прожиткового мінімуму для дітей відповідного віку, щомісячно до повноліття.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача позовні вимоги підтримала повністю.

Відповідач позов не визнав і відзиву на позов не подавав.

Представник третьої особи в судове засідання не з`явився, хоча завчасно та належним чином повідомлявся про час та місце розгляду справи, клопотання про відкладення розгляду справи відсутні.

З`ясувавши обставини справи суд дійшов такого висновку.

Відповідно до ч.1 ст.200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Судом установлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, з`ясовано розмір заявлених сторонами судових витрат.

Додаткових заяв та клопотань, в тому числі про призначення експертизи, забезпечення позову, зустрічне забезпечення позову сторони не подали.

З огляду на викладене суд дійшов висновку про наявність достатніх підстав для закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.196-198, 200, 211, 260, 353 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Закрити підготовчепровадження тапризначити цивільнусправу запозовом Органу опікита піклуванняЗдовбицької сільськоїради Рівненськогорайону Рівненськоїобласті до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Комунальний заклад «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Рівненськоїобласної ради,про позбавленнябатьківських прав тастягнення аліментів до судового розгляду по суті в судовому засіданні на 12:00годину 12березня 2024року у приміщенні Здолбунівського районного суду Рівненської області за адресою: вул.Незалежності, 10, м.Здолбунів, Рівненської області.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:

Дата ухвалення рішення22.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117164148
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —562/157/24

Рішення від 12.03.2024

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Кушнір О. Г.

Рішення від 12.03.2024

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Кушнір О. Г.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Кушнір О. Г.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Кушнір О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні