Ухвала
від 21.02.2024 по справі 954/523/23
НОВОВОРОНЦОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 954/523/23

Номер провадження 2/954/35/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

21 лютого 2024 рокусмт Нововоронцовка

Нововоронцовський районний суд Херсонської області в складі:

головуючого судді Гончаренка О.В.

за участю секретаря судових засідань Гром О.П.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Нововоронцовка Херсонської області цивільну справу за позовом Каховської окружної прокуратури Херсонської області, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області до ОСОБА_1 , третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "АГРОБІЗНЕС" про конфіскаціюземельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Нововоронцовського районного суду Херсонської області перебуває цивільна справа за позовом Каховської окружної прокуратури Херсонської області, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області до ОСОБА_1 , третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "АГРОБІЗНЕС" про конфіскацію земельної ділянки.

Представник позивача надав заяву про проведення підготовчого засідання без його участі.

Відповідач у підготовчі засідання не з`явився, про час, дату та місце розгляду справи повідомлявся у встановленому законом порядку, шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України. У встановлений судом строк відзиву на позовну заяву до суду відповідач не подав, жодних заяв чи клопотань не надіслав.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Товариство зобмеженою відповідальністю"АГРОБІЗНЕС"у підготовче засідання не з`явився, причин неявки суду не повідомив.

Підстав для відкладення підготовчого засідання, оголошення перерви у підготовчому судовому засіданні відсутні. Відсутні й підстави для вирішення питань щодо вступу у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову та колегіального розгляду справи.

Таким чином, для повного та всебічного з`ясування обставин справи, суд дійшов висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначити справу до відкритого судового розгляду.

Керуючись ст.189, 197, 198, 200, 294 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Каховської окружної прокуратури Херсонської області, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області до ОСОБА_1 , третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "АГРОБІЗНЕС" про конфіскацію земельної ділянки.

Призначити судовезасідання на 11 год.00хв.09квітня 2024року в приміщенні Нововоронцовського районного суду Херсонської області, розташованого за адресою: вул. Тітова, 2а, смт Нововоронцовка Бериславський район Херсонська область.

Розгляд справи провести в загальному порядку у відкритому судовому засіданні.

Про час, дату і місце розгляду справи повідомити сторони.

Виклик відповідача, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Товариства зобмеженою відповідальністю"АГРОБІЗНЕС"здійснювати шляхом публікації оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Ухвала оскарженню не підлягає

СуддяО.В. Гончаренко

СудНововоронцовський районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117166422
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —954/523/23

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Гончаренко О. В.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Гончаренко О. В.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Гончаренко О. В.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Гончаренко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні