Ухвала
від 22.02.2024 по справі 147/416/22
ТРОСТЯНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 147/416/22

Провадження № 3-в/147/3/24

УХВАЛА

22 лютого 2024 року смт Тростянець

Тростянецький районний суд Вінницької області у складі:

головуючого суддіНатальчук О.А.,

із секретарем Свистун А.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Тростянецького районного суду Вінницької області подання старшого державного виконавця Тростянецького відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Мурованої Н.І. про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 , -

в с т а н о в и в:

У лютому 2024 року старший державний виконавець Тростянецького відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Мурована Н.І. звернулася до суду з поданням про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 .

В судове засідання представник ДВС не з`явилася, подала заяву, в якій просила подання про розшук ОСОБА_1 повернути без розгляду.

ОСОБА_1 в судове засідання не з`явився.

У зв`язку з неявкою в судове засідання осіб, які беруть учать у справі, справа підлягає розгляду в порядку ч. 2 ст. 247 ЦПК України, згідно якої у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень ЦПК України розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч. 9 ст. 10 ЦПК України, якщо спірні відносини не врегульовані законом, суд застосовує закон, що регулює подібні за змістом відносини (аналогія закону), а за відсутності такого суд виходить із загальних засад законодавства (аналогія права).

Згідно п.3 ч.4ст.185 ЦПК Українипозовна заява повертається, якщо до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Враховуючи, що представник Тростянецького відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) подала заяву про повернення подання про розшук боржника, суд дійшов висновку про повернення даного подання без проведення розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 10, 247, 185, 258-260 ЦПК України суд, -

п о с т а н о в и в:

Подання старшого державного виконавця Тростянецького відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Мурованої Н.І. про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 , повернути.

Апеляційна скарганаухвалусуду першоїінстанціїможебути поданадоВінницького апеляційногосуду протягомп`ятнадцятиднівздня їїскладання.Уразіякщо ухвалунебуловручено уденьїїскладання,учасникисправимають правонапоновленняпропущеного строкунаапеляційнеоскарження протягомп`ятнадцятиднівздня врученнякопіїухвали.

Суддя О.А. Натальчук

Дата ухвалення рішення22.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117169439
СудочинствоАдмінправопорушення
Сутьоголошення розшуку боржника ОСОБА_1

Судовий реєстр по справі —147/416/22

Ухвала від 22.02.2024

Адмінправопорушення

Тростянецький районний суд Вінницької області

Натальчук О. А.

Постанова від 12.06.2022

Адмінправопорушення

Тростянецький районний суд Вінницької області

Натальчук О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні