Ухвала
від 21.02.2024 по справі 456/996/24
СТРИЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 456/996/24

Провадження № 2/456/601/2024

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі та

призначення до підготовчого судового засідання

21 лютого 2024 року Суддя Стрийського міськрайонного суду Львівської області Бучківська В. Л. , розглянувши позовну заяву Першого заступника керівника Стрийської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Стрийської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів Комунальне некомерційне підприємство Стрийської міської ради «Територіальне медичне об`єднання «Стрийська міська об`єднана лікарня» про відшкодування витрат закладу охорони здоров`я на лікування потерпілого від кримінального правопорушення,

в с т а н о в и в :

Перший заступник керівника Стрийської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Стрийської міської ради звернувся до суду з позовом, в якому просить стягнути з ОСОБА_1 на користь держави в особі Національної служби здоров`я України кошти витрачені на лікування потерпілого від кримінального правопорушення в сумі 38809,00 грн., які перерахувати в дохід Державного бюджету України; стягнути з ОСОБА_1 на користь держави в особі Стрийської міської ради кошти витрачені на лікування потерпілого від кримінального правопорушення в сумі 8077,00 грн., які перерахувати в дохід місцевого бюджету Стрийської територіальної громади; стягнути з відповідача судові витрати.

19 лютого 2024 року суддею Стрийського міськрайонного суду Львівської області Бучкіською В.Л., з метою отримання інформації щодо місця проживання (перебування) фізичної особи, зробленовідповідний запитза допомогоюпідсистеми ЄСІТС«Електронний суд»та отримановідповідь №455397від 19.02.2024.

Подана позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст. ст. 175, 177 ЦПК України та належить до розгляду за правилами загального позовного провадження і така підсудна Стрийському міськрайонному суду Львівської області.

Керуючись ст.ст.7,11,43,44,49,53,81,83,183,189,196,258,260,261,353-355 ЦПК України, суддя,

у х в а л и в :

Відкрити провадження у справі за позовом Першого заступника керівника Стрийської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Стрийської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів Комунальне некомерційне підприємство Стрийської міської ради «Територіальне медичне об`єднання «Стрийська міська об`єднана лікарня» про відшкодування витрат закладу охорони здоров`я на лікування потерпілого від кримінального правопорушення.

Підготовче судове засідання призначити на 09год.45хв.13березня 2024року в приміщенні Стрийського міськрайонного суду Львівської області за адресою: Львівська область, м. Стрий, вул. Валова, 12 під головуванням судді Бучківської В.Л.

Представникам осіб, які беруть участь у справі, подати до суду документи, що посвідчують повноваження представників, перелік яких передбачено в ст.62 ЦПК України.

Копію ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі надіслати особам, які беруть участь у справі.

Встановити відповідачу строк для надіслання (надання) до суду відзиву на позовну заяву і всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову протягом 15 днів з дня одержання копії цієї ухвали.

Зобов`язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

Докази, подані суду сторонами з порушенням зазначених вимог, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подані несвоєчасно з поважних причин.

Роз`яснити сторонам про наявність обов`язку повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Роз`яснити сторонам, що у разі неявки сторони без поважних причин або неповідомлення причин неявки, з`ясування обставин у справі буде проводитися на підставі доказів, які були подані та заявлені до початку розгляду справи по суті.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі в справі, тощо.

Учасники судового процесу та їх представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.Л.Бучківська

Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117171869
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат закладу охорони здоров`я на лікування потерпілого від кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —456/996/24

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Бучківська В. Л.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Бучківська В. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні