Ухвала
від 22.02.2024 по справі 761/2843/24
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/2843/24

Провадження № 2/761/5294/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 лютого 2024 року суддя Шевченківського районного суду м. Києва Матвєєва Ю.О. при секретарі Каніковському Б.А., за участі представника позивача ОСОБА_1 , представника відповідача ОСОБА_2 , представника відповідача Дем`яненко Л.В. розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 про витребування інформації у цивільній справі за позовом ОСОБА_4 до Державного агентства резерву України, Державної організації «Комбінат «Дніпро» Державного агентства резерву України, третя особа тимчасово виконуючий обов`язки голови Державного агентства резерву України Бабак Дмитро Анатолійович про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Шевченківського районного суду м. Києва перебуває вищевказана цивільна справа.

У судовому засіданні представник позивача просив суд зобов`язати витребувати у відповідача 1 інформацію щодо місця проживання тимчасово виконуючого обов`язки голови Державного агентства резерву України ОСОБА_5 .

Представник відповідача 1 заперечувала, зауважила, що дана інформація є не обов`язковою.

Представник відповідача 2 залишила питання на розсуд суду.

Згідно з ч.2 ст.13 ЦПК України збирання доказів у цивільних справах не є обов`язком суду, крім випадків, встановлених цим Кодексом. Суд має право збирати докази, що стосуються предмета спору, з власної ініціативи лише у випадках, коли це необхідно для захисту малолітніх чи неповнолітніх осіб або осіб, які визнані судом недієздатними чи дієздатність яких обмежена, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом.

Вимогами ч.7 ст.84 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Керуючись статтями 12, 81, 84, 353 Цивільного процесуального кодексу України суд,-

У Х В А Л И В :

Витребувати з Державного агентства резерву України інформацію щодо місця проживання тимчасово виконуючого обов`язки голови Державного агентства резерву України ОСОБА_5 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.О. Матвєєва

22 лютого 2024 року

Дата ухвалення рішення22.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117181330
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —761/2843/24

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Матвєєва Ю. О.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Матвєєва Ю. О.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Матвєєва Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні