Ухвала
від 21.02.2024 по справі 320/46730/23
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення

судового засідання для розгляду справи по суті

21 лютого 2024 року м. Київ№ 320/46730/23

Київський окружний адміністративний суд, у складі:

Головуючого судді: Парненко В.С.,

при секретарі судового засідання: Занковичу А.І.

за участю учасників судового процесу:

від позивача: не прибув

від відповідача: не прибув

розглянувши у відкритому судовому (без фіксації судового процесу) адміністративну справу за позовом Головного управління Державної податкової служби у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю РЕАЛАГРО-ЦЕНТР про стягнення податкового боргу,

у с т а н о в и в:

12.12.2023 до Київського окружного адміністративного суду звернулося Головне управління Державної податкової служби у Київській області із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю РЕАЛАГРО-ЦЕНТР, у якій просить суд:

- стягнути з рахунків у банках, що обслуговують Товариства з обмеженою відповідальністю "РЕАЛАГРО-ЦЕНТР" (ЄДРПОУ 38688742) та за рахунок готівки, що належить такому платнику податків в рахунок погашення податкового боргу 32 526 802,94 грн.

За результатами автоматизованого розподілу справ між суддями Київського окружного адміністративного суду справа №320/46730/23 передана 22.12.2023 до розгляду судді Парненко В.С.

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду 09.01.2024 відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання на 31.01.2024 року о 13:00 год.

Представником позивача подано клопотання про відкладення розгляду справи, у зв`язку з неможливістю забезпечити участь представника у судове засідання.

У відповідності до Довідки від 31.01.2024 слухання справи, яке призначена на 31.01.2024 року о 13:00 год. відкладено, у зв`язку з не прибуттям сторін у судове засідання.

В судовому засіданні 21.02.2024 сторони не з`явилися, хоча були належним чином повідомленні про розгляд справи належним чином.

Відповідно до частини 4 статті 229 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі неявки у судове засідання всіх учасників справи або якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності учасників справи (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом встановлено, що обставин для відкладення підготовчого засідання або оголошення в ньому перерви відсутні, отже перешкод для завершення підготовчого провадження не має.

Приписами статті 173 КАС України визначено, що підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Завданням підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до частин першої та другої статті 183 Кодексу адміністративного судочинства України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суддею проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи.

Враховуючи, що всі підготовчі дії виконані судом в повному обсязі, суд вважає за можливе закінчити підготовче провадження та призначити справу до розгляду.

Керуючись статтями 33, 49, 165, 173,183, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України суд,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити адміністративну справу №320/46730/23 до судового розгляду по суті в судовому засіданні, яке відбудеться 13 березня 2024 року о 12:30год.

Судове засідання відбуватиметься у приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26-а, 1-й під`їзд, 4-й поверх).

Викликати для участі у судовому засіданні учасників справи (їх представників).

Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

Копію ухвали суду надіслати (надати) учасникам справи (їх представникам).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Парненко В.С.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117182685
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу адміністрування податків, зборів, платежів, а також контролю за дотриманням вимог податкового законодавства, зокрема щодо погашення податкового боргу, з них стягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —320/46730/23

Рішення від 18.03.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Парненко В.С.

Ухвала від 21.02.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Парненко В.С.

Ухвала від 09.01.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Парненко В.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні