Ухвала
від 22.02.2024 по справі 577/935/24
КОНОТОПСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 577/935/24

Провадження № 2-о/577/88/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"22" лютого 2024 р.

Суддя Конотопського міськрайонного суду Сумської області Потій Н.В., розглянувши матеріали до заяви Виконавчого комітету Бочечківської сільської ради Конотопського району, заінтересована особа ОСОБА_1 , про визнання особи недієздатною та встановлення опіки і призначення опікуном над недієздатною особою,-

В С Т А Н О В И В:

Виконавчого комітету Бочечківської сільської ради звернувся до суду з вищевказаною заявою.

22 лютого 2024 року від заявника надійшла заява про повернення їх заяви до відкриття провадження.

Провадження у справі за заявою Виконавчого комітету Бочечківської сільської ради відкрите не було.

Відповідно до п. 3 ч. 4 ст. 185 ЦПК України позовна заява повертається у випадках, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про відкликання позовної заяви.

Оскільки провадження у справі за заявою Виконавчого комітету Бочечківської сільської ради, про визнання особи недієздатною та встановлення опіки і призначення опікуном над недієздатною особою, відкрите не було та заявник звернувся із клопотанням про повернення заяви, то заява підлягає поверненню.

Керуючись п. 3 ч. 4, ч. 6 ст. 185, п. 6 ч. 1 ст. 353 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В:

Заяву Виконавчого комітету Бочечківської сільської ради Конотопського району, заінтересована особа ОСОБА_1 , про визнання особи недієздатною та встановлення опіки і призначення опікуном над недієздатною особою, повернути заявнику.

Ухвала може бути оскаржена до Сумського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складання ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

СуддяН. В. Потій

Дата ухвалення рішення22.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117192192
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання особи недієздатною та встановлення опіки і призначення опікуном над недієздатною особою

Судовий реєстр по справі —577/935/24

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Конотопський міськрайонний суд Сумської області

Потій Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні