Ухвала
від 23.02.2024 по справі 331/1123/24
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23.02.2024

Справа № 331/1123/24

Провадження № 2/331/1161/2024

Суддя Жовтневого районного суду м. Запоріжжя Фісун Н.В., розглянувши позовну заяву

Органуопіки тапіклування районноїадміністрації Запорізькоїміської радипо Олександрівськомурайону,в інтересахнеповнолітньої дитини ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,третя особа:Запорізький міськийцентр соціальнихслужб,орган опікита піклуваннярайонної адміністраціїЗапорізької міськоїради поХортицькому району про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини, -

В С Т А Н О В И Л А:

До суду надійшла позовна заява Органу опікита піклуваннярайонної адміністраціїЗапорізької міськоїради поОлександрівському району (вул.Олександрівська,буд.26,м.Запоріжжя) , в інтересах неповнолітньої дитини ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ( АДРЕСА_1 ), третя особа: Запорізький міський центр соціальних служб (вул. Рекордна, буд.34 а, м. Запоріжжя), Орган опіки та піклування районної адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району (бул. Будівельників, 19, м. Запоріжжя) про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини.

Дана позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України. Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження, відсутні.

Керуючись ст.ст.175,177,178,191,274ЦПК України, суддя,-

У Х В А Л И Л А:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Органу опікита піклуваннярайонної адміністраціїЗапорізької міськоїради поОлександрівському району,в інтересахнеповнолітньої дитини ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,третя особа:Запорізький міськийцентр соціальнихслужб,орган опікита піклуваннярайонної адміністраціїЗапорізької міськоїради поХортицькому району про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити по справі підготовче судове засідання о 09годині 30хвилин 27березня 2024року в приміщенні Жовтневого районного суду м. Запоріжжя за адресою: м. Запоріжжя, вул. Олександрівська (каб. №6), в яке викликати сторони по справі.

Відповідач маєправо надіслати до суду у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі відзив на позовну заяву, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а позивачу та третім особам, копію відзиву та доданих до нього документів, з дотриманням вимог ст. ст.83,95,178,191 ЦПК України.

Позивач має право надати відповідь на відзив та додані до нього докази у строк 5 днів з дня отримання відзиву на позов, з дотриманням вимоги ст.ст. 83,95, 178, 179 ЦПК України.

Відповідач має право надати заперечення на відповідь на відзив та додані до нього докази у строк 5 днів з дня отримання відповіді на відзив, з дотриманням вимоги ст.ст. 83,95, 178, 180 ЦПК України

Треті особи, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, мають право подати пояснення щодо позову протягом пятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а щодо відзиву - протягом п`яти днів із дня його отримання, та надати відповідні докази, з дотриманням вимоги ст.ст. 83,95, 178, 181 ЦПК України.

Копія відзиву, відповіді на відзиву, заперечень, пояснень та доданих до нього документів, іншим учасникам справи повинні бути надіслані (надана) одночасно з надісланням (наданням) їх до суду. До відзиву, відповіді на відзиву, заперечень, пояснень та доданих до них документів додаються документи, що підтверджують їх надіслання (надання) іншим учасникам справи.

У разі ненадання учасниками справи та їх представниками доказів, відзиву, заперечень та інших письмових заяв, а також письмових доказів, у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://court.gov.ua/fair/sud0808/ в розділі «Стан розгляду справ».

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В. Фісун

СудЖовтневий районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення23.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117193027
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —331/1123/24

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Фісун Н. В.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Фісун Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні