Ухвала
від 23.02.2024 по справі 674/266/24
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 674/266/24

Провадження № 2/674/247/24

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

"23" лютого 2024 р. м. Дунаївці

Суддя Дунаєвецького районного суду Хмельницької області Сосна О.М., розглянувшипозовну заяву заступника керівника Кам`янець-Подільської окружної прокуратури (місце знаходження - Хмельницька область, м.Кам`янець-Подільський, вул.Драгоманова, 11) в інтересах держави, в особі: Дунаєвецької міської ради (місце знаходження - Хмельницька обл., Кам`янець-Подільський, район, м.Дунаївці, вул.Шевченка, 50) до ОСОБА_1 (місце реєстрації - АДРЕСА_1 ), третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Комунальне некомерційне підприємство Дунаєвецької міської ради «Дунаєвецька багатопрофільна лікарня» (місце знаходження - Хмельницька область, Кам`янець-Подільський район, м.Дунаївці, вул.Горького, 7) про стягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину (ціна позову 2831,24 грн.),

в с т а н о в и в :

Заступник керівникаКам`янець-Подільськоїокружної прокуратурив інтересах держави, в особі: Дунаєвецької міської ради звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Комунальне некомерційне підприємство Дунаєвецької міської ради «Дунаєвецька багатопрофільна лікарня» про стягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину.

Позовна заява подана з додержанням вимог статтей175,177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Справа підсудна Дунаєвецькому районному суду Хмельницької області.

Оскільки ціна поданого позову не перевищує 100 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, то відповідно до ч.ч.1, 4ст.274 ЦПКпідлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.19, 84,187,260 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в :

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в цивільній справі за позовом заступника керівника Кам`янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави, в особі: Дунаєвецької міської ради до ОСОБА_1 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Комунальне некомерційне підприємство Дунаєвецької міської ради «Дунаєвецька багатопрофільна лікарня» про стягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину (ціна позову 2831,24 грн.), яку розглядати за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити у справі судове засідання в приміщенні Дунаєвецького районного суду Хмельницької області (Хмельницька обл., м. Дунаївці, вул. Красінських, 11) на 13 год. 00 хв. 21 березня 2024 року.

Копію даної ухвали надіслати учасникам справи.

Відповідачу надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178ЦПК України і всі письмові, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідач також має право пред`явити зустрічний позов відповідно до ст.ст.193,194 ЦПК Україниу строк для подання відзиву.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання копії відзиву для подання відповіді на відзив.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення на відповідь на відзив.

Встановити третій особі п`ятиденний строк із дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у справі подати до суду письмові пояснення щодо позову, копії яких разом з доданими до них документами надіслати (надати) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) їх до суду, в яких викласти свої аргументи, міркування та відповідні докази на підтримку або заперечення проти позову.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.М. Сосна

Дата ухвалення рішення23.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117193727
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину (ціна позову 2831,24 грн

Судовий реєстр по справі —674/266/24

Рішення від 18.04.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні