Ухвала
від 23.02.2024 по справі 147/1720/23
ТРОСТЯНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 147/1720/23

Провадження № 2/147/78/24

У Х В А Л А

іменем України

(вступна та резолютивна частини)

23 лютого 2024 року смт Тростянець

Тростянецький районний суд Вінницької області у складі:

головуючого судді Борейко О. Г.,

із секретарем Прокопенко В. М.,

за участю:

представника позивача адвоката Конякіна М. С.,

представника відповідача адвоката Тимощука Є. С.,

під час розгляду у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в режимі відеоконференції цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Ободівська» про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом повернення земельних ділянок та скасування державної реєстрації права оренди землі,

В С Т А Н О В И В :

зважаючи на значну кількість часу у викладенні повного тексту ухвали, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Роз`яснити сторонам, що з повним текстом вони зможуть ознайомитися в порядку ст.259 ЦПК України.

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника позивача - адвоката Конякіна Михайла Сергійовича про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати від Гайсинської районної державної адміністрації Вінницької області примірники договору оренди землі №б/н, виданого 03.07.2006, підписаного орендарем та орендодавцем; угоду про внесення змін до договору оренди землі, серія та номер: б/н, виданої 26.11.2015, видавник: сторони, яку зареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права 23.02.2015, укладених між ОСОБА_1 та ТОВ «Агрофірма «Ободівська».

Роз`яснити, що відповідно до вимог ч.7-ч.9 ст. 84 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали; у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом; притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Клопотання представника відповідача - адвоката Тимощука Євгенія Сергійовича про зобов`язання позивача надати відповідь на поставлені питання про обставини, що мають значення для справи - задовольнити.

Зобов`язати ОСОБА_2 надати до суду відповіді на поставлені відповідачем у відзиві питання:

1. Чи підтверджує ОСОБА_1 , що орендна плата виплачувалася у 2017 році за користування ТОВ «Агрофірма «Ободівська» земельної ділянки у 2017 році?

2. Чи підтверджує ОСОБА_1 , що орендна плата виплачувалася у 2017 році за користування ТОВ «Агрофірма «Ободівська» земельної ділянки у 2018 році?

3. Чи підтверджує ОСОБА_1 , що орендна плата виплачувалася у 2017 році за користування ТОВ «Агрофірма «Ободівська» земельної ділянки у 2019 році?

4. Чи підтверджує ОСОБА_1 , що орендна плата виплачувалася у 2017 році за користування ТОВ «Агрофірма «Ободівська» земельної ділянки у 2020 році?

5. Коли ОСОБА_1 вперше письмово звернулась до ТОВ «Агрофірма «Ободівська» з вимогою повернути земельну ділянку?

6. Чи проставляла власноручний підпис ОСОБА_1 на угоді від 26.11.2015 про внесення змін до договору оренди землі, який укладено між нею та ТОВ «Агрофірма «Ободівська»?

Продовжити на 30 (тридцять) днів строк проведення підготовчого провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Ободівська» про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом повернення земельних ділянок та скасування державної реєстрації права оренди землі.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за вебадресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади Україниhttps://tr.vn.court.gov.ua/sud0225/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О. Г. Борейко

Дата ухвалення рішення23.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117200193
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом повернення земельних ділянок та скасування державної реєстрації права оренди землі

Судовий реєстр по справі —147/1720/23

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Тростянецький районний суд Вінницької області

Борейко О. Г.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Тростянецький районний суд Вінницької області

Борейко О. Г.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Тростянецький районний суд Вінницької області

Борейко О. Г.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Тростянецький районний суд Вінницької області

Борейко О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні