Ухвала
від 22.02.2024 по справі 10/111
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

22 лютого 2024 року ЧернігівСправа № 10/111

Суддя Чернігівського окружного адміністративного суду Ткаченко О.Є., перевіривши заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Менському районі до Корюківського районного міжгосподарського комбінату сільського комунального господарства «Райсількомунгосп» про стягнення коштів,

У С Т А Н О В И В:

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області звернулось до суду із заявою про заміну сторони виконавчого провадження, в якій просить замінити сторону виконавчого провадження (стягувана) з примусового постанови Господарського суду Чернігівської області по справі №10/111 щодо стягнення з Корюківського районного міжгосподарського комбінату сільського комунального господарства Райсількомунгосп суми платежів, що підлягають капіталізації, у розмірі 348 грн 84 коп з Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області на правонаступника - Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

Відповідно до частини 2статті 379 Кодексу адміністративного судочинства Українисуд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

За наведених обставин, суддя вважає за можливе призначити розгляд поданої заяви в судове засідання.

Відповідно до частини 4 статті 9 Кодексу адміністративного судочинства України суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з`ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Відповідно до частини 2 статті 80 Кодексу адміністративного судочинства України про витребування доказів за власною ініціативою або за клопотанням учасника справи, або про відмову у витребуванні доказів суд постановляє ухвалу.

Згідно з частинами 6-9 статті 80 Кодексу адміністративного судочинства України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У випадку неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів без поважних причин, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, визначені цим Кодексом.

Отже, для з`ясування всіх обставин заяви, суд дійшов висновку витребувати у Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області матеріали виконавчого провадження (їх засвідчені копії) з виконання виконавчого листа, виданого Господарським судом Чернігівської області 21.01.2008 у справі №10/111, які були передані управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області Головному управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області актом приймання-передачі справ (документів) виконавчого провадження від 16.03.2023.

Керуючись статтями80, 241,242,248, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

У Х В А Л И В:

Призначити до розгляду заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Менському районі Чернігівської області до Корюківського районного міжгосподарського комбінату сільського комунального господарства «Райсількомунгосп» про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків на 10 год. 40 хв. 28.02.2024.

Зобов`язати Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області надати суду матеріали виконавчого провадження (їх засвідчені копії) з виконання виконавчого листа, виданого Господарським судом Чернігівської області 21.01.2008 у справі №10/111, які були передані управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області Головному управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області актом приймання-передачі справ (документів) виконавчого провадження від 16.03.2023.

Заява буде розглядатись під головуванням судді Ткаченко О.Є. у приміщенні Чернігівського окружного адміністративного суду за адресою: вул. Київська, 23, м. Чернігів, 14000.

Копію ухвали суду направити учасникам справи.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України та оскарженню не підлягає.

Суддя Ольга ТКАЧЕНКО

Дата ухвалення рішення22.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117212102
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу адміністрування податків, зборів, платежів, а також контролю за дотриманням вимог податкового законодавства, зокрема щодо збору та обліку єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та інших зборів

Судовий реєстр по справі —10/111

Ухвала від 23.04.2024

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Бородавкіна С.В.

Ухвала від 27.03.2024

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Моцьор В.В.

Ухвала від 28.02.2024

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Ольга ТКАЧЕНКО

Ухвала від 22.02.2024

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Ольга ТКАЧЕНКО

Ухвала від 20.04.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

Ухвала від 02.11.2017

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Бородавкіна С.В.

Ухвала від 25.10.2017

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Мурашко І.Г.

Ухвала від 08.12.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Гончар Т. В.

Ухвала від 13.09.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Зайцева Ірина Володимирівна

Судовий наказ від 12.02.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні