Ухвала
від 22.01.2024 по справі 758/7889/23
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/7889/23

У Х В А Л А

22 січня 2024 року

Подільський районний суд міста Києва у складі головуючого судді Гребенюка В.В., за участю секретаря судового засідання Кужелєвої Ю. В., розглянувши позов ОСОБА_1 до Національного університеті «Києво-Могилянська академія», про визнання рішення незаконним та зобов`язання вчинити дії

У С Т А Н О В И В:

Подільським районним судом м. Києва здійснюється розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Національного університеті «Києво-Могилянська академія», про визнання рішення незаконним та зобов`язання вчинити дії.

На підставі протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 13.07.2023 року цивільну справу передано для розгляду судді Подільського районного суду м. Києва Рибалці Ю.В.

Ухвалою Подільського районного суду м. Києва від 01.11.2023 відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження.

На підставі протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 19.01.2024 року цивільну справу передано для розгляду судді Подільського районного суду м. Києва Гребенюку В.В.

Відповідно до ч. 1 ст. 187 ЦПК України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження, суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Згідно з ч. 2 ст. 19 ЦПК України, цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку: наказного провадження, позовного провадження (загального або спрощеного), окремого провадження. Загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні.

Відповідно до ч. 3 ст. 274 ЦПК України, при вирішенні питання про розгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження суд враховує: ціну позову; значення справи для сторін; обраний позивачем спосіб захисту; категорію та складність справи; обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначати експертизу, викликати свідків тощо; кількість сторін та інших учасників справи; чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес.

Враховуючи предмет і підстави позову, стадію судового розгляду, суд вважає за необхідне прийняти дану цивільну справу до свого провадження і здійснювати її розгляд за правилами загального позовного провадження, призначивши підготовче засідання у справі.

Керуючись ст. 19, ст.ст.187, 189, 274, 279 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Національного університеті «Києво-Могилянська академія», про визнання рішення незаконним та зобов`язання вчинити дії;

Розгляд справи продовжити у порядку загального позовного провадження та призначити по даній справі судове засідання в залі Подільського районного суду м. Києва на 18 квітня 2024 року о 12 годині 00 хвилин;

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі;

Про час та місце розгляду справи повідомити учасників судового розгляду;

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://pd.ki.court.gov.ua/sud2607/;

Ухвала про прийняття справи до провадження та призначення підготовчого судового засідання оскарженню не підлягає.

СуддяВ. В. Гребенюк

Дата ухвалення рішення22.01.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117214355
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання рішення незаконним та зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —758/7889/23

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 01.11.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Рибалка Ю. В.

Ухвала від 31.07.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Рибалка Ю. В.

Ухвала від 13.07.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні