Ухвала
від 26.02.2024 по справі 732/317/24
ГОРОДНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 732/317/24

Провадження № 2-а/732/1/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

26.02.2024 м.Городня

Суддя Городнянського районного суду Чернігівської області Карпинська Н.М., перевіривши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 , адреса: АДРЕСА_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тупичівської сільської ради, місцезнаходження: вул. Чернігівська, 75 с. Тупичів Чернігівського району Чернігівської області, код ЄДРПОУ: 04415235, про скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності,

В С Т А Н О В И В:

20 лютого 2024 року позивач звернулася до Городнянського районного суду Чернігівської області з позовом до відповідача та просила визнати протиправною та скасувати постанову № б/н від 06.02.2024, винесену адміністративною комісією при виконавчому комітеті Тупичівської сільської ради щодо ОСОБА_1 .

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.

Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна Городнянському районному суду Чернігівської області.

Підстав для повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених КАС України, немає.

Частиною 1 ст. 12 КАС України визначено, що адміністративне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Згідно ч.2 статті 12 КАС спрощене позовне провадження призначене для розгляду справ незначної складності та інших справ, для яких пріоритетним є швидке вирішення справи.

Вказану справу слід розглядати у спрощеному провадженні.

За наведених обставин, справу слід прийняти до провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 31, 257-262 КАС України,-

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тупичівської сільської ради про скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності.

Розгляд справи проводити у судовому засіданні в порядку спрощеного позовного провадження 18березня 2024року об12-тійгодині 30хвилин у приміщенні Городнянського районного суду Чернігівської області (вул. Троїцька, 10 м. Городня Чернігівської області), з викликом сторін.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня вручення їм копії даної ухвали для подання відзиву на позов.

Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідачем повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу дводенний строк з дня отримання відзиву на позов для подання відповіді на відзив та відповідачу на заперечення, копії яких одночасно з поданням до суду повинні бути надіслані ним іншим учасникам справи.

Відповідно до ч. 4 ст. 159 КАС України неподання суб`єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: http:// https://gd.cn.court.gov.ua .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Карпинська Н.М.

Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено27.02.2024
Номер документу117220057
СудочинствоАдміністративне
Сутьпритягнення до адміністративної відповідальності

Судовий реєстр по справі —732/317/24

Рішення від 24.04.2024

Адміністративне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Карпинська Н. М.

Ухвала від 26.02.2024

Адміністративне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Карпинська Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні