Рішення
від 26.02.2024 по справі 404/1356/24
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/1356/24

Номер провадження 2-о/404/60/24

Р І Ш Е Н Н Я

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

вступна та резолютивна частина

26 лютого 2024 року Кіровський районний суд м. Кіровограда

в складі: головуючого судді Іванової Н. Ю.

присяжних Соломеннікової Л.В., Трибой Н.С.

при секретарі Коцюбі Т.С.

за участю заявників ОСОБА_1 , ОСОБА_2

представника заявників адвоката Мельник О.В.

представника Управління з питань захисту

прав дітей Кропивницької міської ради Ковальової Т.І.

представника КНП «Міський пологовий будинок

з функціями перинатального центру ІІ рівня»

Кропивницької міської ради» Марченко І.В.

розглянувши у закритому судовому засіданні в м. Кропивницькому цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Управління з питань захисту прав дітей Кропивницької міської ради, Комунальне некомерційне підприємство «Міський пологовий будинок з функціями перинатального центру ІІ рівня» Кропивницької міської ради», Подільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кропивницькому Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про усиновлення

ВСТАНОВИВ:

Зважаючи на складність у викладені повного рішення суду, пов`язаного з потребою у обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає на необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

В И Р І Ш И В:

Заяву задовольнити.

Оголосити громадян України, ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , усиновлювачами малолітньої дитини, громадянина України ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Змінити ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , прізвище « ОСОБА_3 » на « ІНФОРМАЦІЯ_3 », ім`я « ОСОБА_3 » на « ІНФОРМАЦІЯ_3 », по батькові « ОСОБА_3 » на « ІНФОРМАЦІЯ_3 », дату народження « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на « ІНФОРМАЦІЯ_1 », дату реєстрації та місце народження дитини залишити без змін.

Внести відповідні зміни щодо прізвища, ім`я, по батькові, дати народження до актового запису про народження ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , № 60 від 12.01.2024 року, складеного Подільським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кропивницькому Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

Відомості про батьків дитини - ОСОБА_10 та ОСОБА_11 - виключити з актового запису про народження дитини № 60 від 12.01.2024 року, складеного Подільським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кропивницькому Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), та записати батьком ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 - ОСОБА_1 , громадянина України, матір`ю - ОСОБА_2 , громадянку України.

Рішення суду допустити до негайного виконання.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається до Кропивницького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Головуючий - суддя: Н.Ю.Іванова

присяжні: Л.В.Соломеннікова

Н.С.Трибой

Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено27.02.2024
Номер документу117224161
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення

Судовий реєстр по справі —404/1356/24

Рішення від 26.02.2024

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Іванова Н. Ю.

Рішення від 26.02.2024

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Іванова Н. Ю.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Іванова Н. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні