Ухвала
від 23.02.2024 по справі 161/3407/24
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/3407/24

Провадження № 2-н/161/506/24

ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про залишення заяви без руху

23 лютого 2024 року місто Луцьк

Суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Пахолюк А.М. вивчивши заяву Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Соборності, 37 А» про видачу судового наказу про стягнення заборгованості з ОСОБА_1 , -

в с т а н о в и в:

ОСББ «Соборності, 37 А» звернулося в суд із заявою про видачу судового наказу про стягнення заборгованості з ОСОБА_1 .

Однак, дана заява підлягає залишенню без руху, з наступних підстав.

У відповідностідо ч.5,6,7ст.43ЦПК України,документи (втому числіпроцесуальні документи,письмові таелектронні доказитощо)можуть подаватисядо суду,а процесуальнідії вчинятисяучасниками справив електроннійформі звикористанням Єдиноїсудової інформаційно-телекомунікаційноїсистеми,за виняткомвипадків,передбачених цимКодексом. Процесуальнідокументи велектронній формімають подаватисяучасниками справидо судуз використаннямЄдиної судовоїінформаційно-телекомунікаційноїсистеми впорядку,визначеному Положеннямпро Єдинусудову інформаційно-телекомунікаційнусистему та/абоположеннями,що визначаютьпорядок функціонуванняїї окремихпідсистем (модулів). У разі подання до суду в електронній формі заяви по суті справи, зустрічного позову, заяви про збільшення або зменшення позовних вимог, заяви про зміну предмета або підстав позову, заяви про залучення третьої особи, апеляційної скарги, касаційної скарги та документів, що до них додаються, учасник справи зобов`язаний надати доказ надсилання таких матеріалів іншим учасникам справи.

Такі документив електроннійформі направляютьсяз використаннямЄдиної судовоїінформаційно-телекомунікаційноїсистеми абоїї окремоїпідсистеми (модуля),що забезпечуєобмін документами,шляхом надсиланнядо електронногокабінету іншогоучасника справи,а уразі відсутностів іншогоучасника справиелектронного кабінетучи відсутностівідомостей пронаявність віншого учасникасправи електронногокабінету - у паперовій формі листом з описом вкладення.

В даному випадку, із змісту заяви вбачається, що вона сформована в системі «Електронний суд», однак, доказів направлення на адресу боржника копії заяви про видачу судового наказу з додатками, заявником не додано.

За таких обставин, ОСББ «Соборності, 37 А» необхідно подати до суду підтвердження про направлення копії заяви з додатками боржнику у справі.

З врахуванням викладеного та відповідно до ч. 1 ст. 185 ЦПК України заяву ОСББ «Соборності, 37 А» слід залишити без руху, надавши термін для усунення зазначених недоліків.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 175, 177, 185 ЦПК України суд, -

у х в а л и в:

Заяву Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Соборності, 37 А» про видачу судового наказу про стягнення заборгованості з ОСОБА_1 - залишити без руху.

Надати заявнику строк для усунення зазначених недоліків протягом десяти днів з дня вручення ухвали про залишення заяви про видачу судового наказу без руху.

У разі невиконання вимог суду заява буде вважатися неподаною та повернута заявнику.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Луцького міськрайонного суду

Волинської області А.М. Пахолюк

СудЛуцький міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення23.02.2024
Оприлюднено28.02.2024
Номер документу117227586
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи наказного провадження Справи щодо стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості

Судовий реєстр по справі —161/3407/24

Ухвала від 29.05.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пахолюк А. М.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пахолюк А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні