Ухвала
від 26.02.2024 по справі 544/191/24
ПИРЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 544/191/24

пров. № 2/544/250/2024

У Х В А Л А

про виклик через вебсайт в судове засідання

26 лютого 2024 року м. Пирятин

Пирятинський районний суд Полтавської області у складі:

головуючої судді Ощинської Ю.О.,

за участі секретаря судового засідання Пірогова В.Г.,

представника позивача Полтавської обласної прокуратури прокурора Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури Бутенка О.А.,

представника Національного природного парку «Пирятинський» - Мотроненко І.Ю. (діє на підставі довіреності),

представника відповідача Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Попової М.Ю. (діє на підставі довіреності),

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференцзв`язку у приміщенні суду по вул. Ярмарковій, 17, м. Пирятин, цивільну справу за позовом заступника керівника Полтавської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Полтавської обласної державної адміністрації (Полтавської обласної військової адміністрації), Національного природного парку «Пирятинський» до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, ОСОБА_1 , Приватного підприємства «Удача», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору приватний нотаріус Лубенського районного нотаріального округу Полтавської області Оксана Запорожець, державний реєстратор Почаївської сільської ради Гребінківського району Полтавської області Альона Правдіна-Велігоцька про повернення земельної ділянки,

у с т а н о в и в:

Заступник керівника Полтавської обласної прокуратури у січні 2024 року звернувся до суду з позов в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Полтавської обласної державної адміністрації (Полтавської обласної військової адміністрації), Національного природного парку «Пирятинський» до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, ОСОБА_1 , Приватного підприємства «Удача», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору приватний нотаріус Лубенського районного нотаріального округу Полтавської області Оксана Запорожець, державний реєстратор Почаївської сільської ради Гребінківського району Полтавської області Альона Правдіна-Велігоцька про повернення земельної ділянки.

01.02.2024 ухвалою суду відкрито провадженні у справі (том 1 а.с. 203).

З матеріалів справи вбачається, що адресою місця знаходження третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору державного реєстратора Почаївської сільської ради Гребінківського району Полтавської області Альони Правдіна-Велігоцької є с. Почаївка Гребінківського району Полтавської області, вул. Лесі Українки, 31.

У судове засідання 26 лютого 2024 року державний реєстратор Почаївської сільської ради Гребінківського району Полтавської області Альона Правдіна-Велігоцька не з`явилася. До суду повернулося поштове відправлення з відміткою про відсутність адресата. Тому виникла необхідність викликати її через оголошення на офіційному вебсайті Судової влади України.

Відповідно до ч.ч. 11, 12 ст.128ЦПК України відповідач, третя особа, свідок зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному вебсайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи. Порядок публікації оголошень на вебпорталі судової влади України визначається Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст.223ЦПК України судвідкладає розглядсправи всудовому засіданнів межахвстановленого цимКодексом строку у разі неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання. Про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Приймаючи викладене, а також те, що відповідач належним чином не повідомлена про дату, час та місце судового засідання, на даний час Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система не функціонує, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи та викликати відповідача в суд через оголошення на офіційному вебсайті Судової влади України.

Керуючись ст.ст. 123, 128, 247, 260 261 ЦПК України, суд,

п о с т а н о в и в:

Відкласти підготовчий розгляд справи за позовом заступника керівника Полтавської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Полтавської обласної державної адміністрації (Полтавської обласної військової адміністрації), Національного природного парку «Пирятинський» до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, ОСОБА_1 , Приватного підприємства «Удача», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору приватний нотаріус Лубенського районного нотаріального округу Полтавської області Оксана Запорожець, державний реєстратор Почаївської сільської ради Гребінківського району Полтавської області Альона Правдіна-Велігоцька про повернення земельної ділянки на 10 год. 00 хв. 09 квітня 2024 року, про що повідомити учасників справи.

Опублікувати на офіційному вебсайті Судової влади України оголошення про виклик до Пирятинського районного суду Полтавської області в судове засідання, призначене на 10 год. 00 хв. 09 квітня 2024 року третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору державного реєстратора Почаївської сільської ради Гребінківського району Полтавської області Альони Правдіної-Велігоцької.

Оголошення про виклик третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 у судове засідання викласти в наступній редакції: «Пирятинський районний суд Полтавської області викликає державного реєстратора Почаївської сільської ради Гребінківського району Полтавської області Альону Правдіну-Велігоцьку (останнє відоме місце знаходження: с. Почаївка Гребінківського району Полтавської області, вул. Лесі Українки, 31) як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору в судове засідання по цивільній справі за позовом заступника керівника Полтавської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Полтавської обласної державної адміністрації (Полтавської обласної військової адміністрації), Національного природного парку «Пирятинський» до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, ОСОБА_1 , Приватного підприємства «Удача», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору приватний нотаріус Лубенського районного нотаріального округу Полтавської області Оксана Запорожець, державний реєстратор Почаївської сільської ради Гребінківського району Полтавської області Альона Правдіна-Велігоцька про повернення земельної ділянки. Судове засідання відбудеться 09 квітня 2024 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні суду за адресою: Полтавська область місто Пирятин, вулиця Ярмаркова, будинок 17. У разі неявки, справу буде розглянуто за Вашої відсутності».

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.О.Ощинська

Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено28.02.2024
Номер документу117230484
СудочинствоЦивільне
Сутьповернення земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —544/191/24

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Ощинська Ю. О.

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Ощинська Ю. О.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Ощинська Ю. О.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Ощинська Ю. О.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Ощинська Ю. О.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Ощинська Ю. О.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Ощинська Ю. О.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Ощинська Ю. О.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Ощинська Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні