Ухвала
від 23.02.2024 по справі 127/5960/24
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/5960/24

Провадження № 1-кс/127/2664/24

У Х В А Л А

Іменем України

23 лютого 2024 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницького області в складі:

слідчого судді: ОСОБА_1 ,

секретар судового засідання: ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Вінниці в залі суду клопотання прокурора у кримінальному провадженні - начальника відділу нагляду за додержанням законів регіональним органом безпеки Вінницької обласної прокуратури ОСОБА_3 про накладення арешту на майно,-

ВСТАНОВИВ:

Прокурор у кримінальному провадженні - начальник відділу нагляду за додержанням законів регіональним органом безпеки Вінницької обласної прокуратури ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням про арешт майна.

Клопотання мотивоване тим, що слідчим відділом УСБУ у Вінницькій області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за №22023020000000201, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19.10.2023, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 333 КК України, в ході здійснення якого виникла необхідність в накладенні арешту на майно, яке було вилучено 20.02.2024 під час проведення обшуку у приміщеннях ТОВ «Вінницький авіаційний завод» (ЄДРПОУ: 37617817) за адресою: м. Вінниця, вул. Чехова 7, в тому числі, де фактично здійснює свою діяльність, службова особа ТОВ «ВіАЗ» громадянин України ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Прокурор ОСОБА_3 в судове засідання не з`явився, однак попередньо суду надано матеріали кримінального провадження та копії документів на обґрунтування клопотання.

Власник майна в судове засідання також не з`явився, однак, як зазначено у заяві слідчого ОСОБА_5 , про дату, час та місце розгляду клопотання особа, у якої вилучено майно, повідомлялася слідчим.

Відповідно до частини першої статті 172 КПК України клопотання про арешт майна розглядається слідчим суддею, судом не пізніше двох днів з дня його надходження до суду, за участю слідчого та/або прокурора, цивільного позивача, якщо клопотання подано ним, підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, і за наявності - також захисника, законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження. Неприбуття цих осіб у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання.

З огляду на зазначене, суд вважає за можливе розглянути клопотання у відсутність учасників процесу, відповідно до вимог частини першої статті 172 КПК України.

Відповідно до частини четвертої статті 107 КПК України фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження є обов`язковим. У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Враховуючи те, що учасники процесуальної дії в судове засідання не з`явились, слідчий суддя вважає за можливе розглянути дане клопотання без застосування технічних засобів фіксування.

Дослідивши вказане клопотання та додані до нього матеріали слідчий суддя дійшов висновку, що клопотання є обґрунтованим, а відтак підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до частини першої статті 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом кримінального правопорушення, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Згідно з абзацом 2 частини першої статті 170 КПК України завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Частиною першою статті 98КПК України встановлено, що речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до пунктів 1, 2 частини другої статті 173КПК України привирішенні питанняпро арештмайна слідчийсуддя,суд повинен враховувати: правову підставу для арешту майна; можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні.

З матеріалів справи вбачається, що слідчим відділом УСБУ у Вінницькій області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за №22023020000000201, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19.10.2023, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 333 КК України.

Досудовим розслідуванням установлено, що відділом контррозвідки УСБУ у Вінницькій області в ході здійснення службової діяльності отримано відомості стосовно протиправної діяльності службових осіб ТОВ «ВіАЗ» (ЄДРПОУ: 37617817, м. Вінниця, вул. Чехова, 7) та інших осіб, яка полягає у реалізації суб`єктам господарювання з іноземною реєстрацією комплектуючих до військової техніки, що належать до групи товарів військового призначення та подвійного використання, в порушення встановленого порядку здійснення міжнародних передач товарів, які підлягають державному експортному контролю.

Крім того, встановлено, що зазначені вище службові особи ТОВ «ВіАЗ» (ЄДРПОУ: 37617817, м. Вінниця, вул. Чехова, 7), в умовах воєнного стану, діючи за попередньою змовою групою осіб, здійснюють привласнення та розтрату, шляхом зловживання своїм службовим становищем, ввіреного їм державного майна, для його подальшої реалізації, у тому числі за межі України.

Так, встановлено, що громадянин України ОСОБА_6 за посередництва службової особи ТОВ «ВіАЗ» громадянина України ОСОБА_4 (займав посаду в.о. виконавчого директора ТОВ «ВіАЗ» з 06.02.2023 по 31.12.2023, начальник льотно-випробувальної станції ТОВ «ВіАЗ» з 31.12.2023 по теперішній час), здійснюють реалізацію суб`єктам господарювання з іноземною реєстрацією комплектуючих до військової техніки, що належать до групи товарів військового призначення та подвійного використання, в порушення встановленого порядку здійснення міжнародних передач товарів, які підлягають державному експортному контролю, а саме допоміжних силових установок АИ-9В (використовуються на гвинтокрилах типу «Мі-8), які попередньо незаконно привласнені вказаними вище службовими особами із використанням їх службового становища.

Зазначені допоміжні силові установки АИ-9В ОСОБА_6 планує реалізувати шляхом укладання договору від підконтрольного приватного підприємства «Еркар» (ЄДРПОУ: 33776797, м. Київ, проспект Повітрофлотський, буд. 94) із представниками суб`єкта господарювання з іноземною реєстрацією за посередництва ОСОБА_4 , як службової особи ТОВ «ВіАЗ».

Ухвалою Вінницького міського суду Вінницької області від 19.02.2024 по справі №127/5495/24 надано дозвіл старшому слідчомув ОВСслідчого відділуУправління СБУкраїни уВінницькій областіпідполковнику юстиції ОСОБА_5 та слідчим, які діють у складі групи слідчих у кримінальному провадженні №22023020000000201 від 19.10.2023, на проведення обшуку у приміщеннях ТОВ «Вінницький авіаційний завод» (ЄДРПОУ: 37617817) за адресою: місто Вінниця, вулиця Чехова, 7, де фактично здійснює свою діяльність, в тому числі й протиправну, службова особа ТОВ «ВіАЗ» (в.о. виконавчого директора ТОВ «ВіАЗ» з 06.02.2023 по 31.12.2023, начальник льотно-випробувальної станції ТОВ «ВіАЗ» з 31.12.2023 по теперішній час) - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , з метою виявлення та вилучення чорнових записів, мобільних телефонів, комп`ютерної техніки, носіїв інформації (картки пам`яті, флеш-носії, тощо) та інших речей, які можуть містити дані щодо здійснення ОСОБА_4 протиправної діяльності, пов`язаної із привласненням та розтратою, шляхом зловживання своїм службовим становищем, ввіреного державного майна, а також реалізацією суб`єктам господарювання з іноземною реєстрацією комплектуючих до військової техніки, що належать до групи товарів військового призначення та подвійного використання, в порушення встановленого порядку здійснення міжнародних передач товарів, які підлягають державному експортному контролю, а також інших речей і документів, що мають значення для кримінального провадження, які самостійно або у сукупності з іншими доказами можуть мати суттєве значення для з`ясування обставин злочину, а також встановлення інших осіб, причетних до вчинення злочину.

В подальшому, 20.02.2024 проведено обшук за місцезнаходженням ТОВ «Вінницький авіаційний завод» (ЄДРПОУ: 37617817) за адресою: м. Вінниця, вул. Чехова, буд. 7, у приміщеннях даного суб`єкта підприємницької діяльності, в тому числі у тих, де фактично здійснює свою діяльність, службова особа ТОВ «ВіАЗ» громадянин України ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , під час якого виявлено та вилучено фінансово господарську, технічну та іншу документацію, які містять відомості, що мають істотне значення для встановлення істини у провадженні та можуть бути використані як докази фактів протиправної діяльності, а саме:

-формуляр на двигун РУ 19А-300, 1980 рік, № НОМЕР_1 у формі книжки на 611 арк.;

-формуляр на двигун РУ 19А-300, 1994 рік, № Р045604 АР5-1 у формі книжки на 639 арк.;

-паспорт дублікат на виріб 2251508 (агрегат зажигания), 2015 рік у формі книжки на 8 арк.;

-паспорт дублікат на виріб 321032 (генератор), 2015 рік у формі книжки на 8 арк.;

-паспорт дублікат на виріб 235757 (сигнализатор давления), 2015 рік у формі книжки на 8 арк.;

-паспорт дублікат на виріб 1В0759 (агрегат зажигания), 2015 рік у формі книжки на 8 арк.;

-сертифікат дозволеної передачі № 122104-16 на 1 арк.;

-паспорт на виріб 1193651 ( агрегат топливно масляний), 1979 рік, на 10 арк.;

-етикетку на виріб № 068200066, 1992 рік, на 4 арк.;

-етикетку на виріб № 068200133, 1992 рік, на 4 арк.;

-етикетку на виріб № 191900115, 1993 рік, на 4 арк.;

-етикетку на виріб № 604700316, 1993 рік, на 4 арк.;

-етикетку на виріб № 604700483, 1993 рік, на 4 арк.

-договір №68 про надання послуг за державні кошти від 27.10.2023, на 11 аркушах;

-специфікацію послуг від 2023 року, на 1 аркуші;

-додаткову угоду № 1 до договору №68 від 27.10.2023, на 2 аркушах кожна, у 3 примірниках.;

-копію акту приминання послуг № 1/17 до договору №68 від 27.10.2023, на 1 арк.;

-додаткову угоду № 2 від 29.11.2023 до договору №68 від 27.10.2023, на 2 аркушах, з специфікацією послуг (додаток № 1 до додаткової угоди № 2) на 1 арк., протоколом погодження договірної ціни послуг (додаток № 2 до додаткової угоди № 2)на 1 арк., калькуляція визначення договірної ціни послуг (додаток № 3 до додаткової угоди № 2) на 1 арк.;

-технологічний перелік робіт щодо капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 від 2023 року, на 1 аркуші;

-протокол погодження орієнтованої вартості ціни послуг від 2023 року, на 1 аркуші;

-копію додаткової угоди №1 по Договору №68 від 27.10.2023 року від 14.11.2023 року, на 2 аркушах;

-калькуляцію договірної ціни послуг з виконання капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 від 2023 року, на 1 аркуші;

-акт приймання передачі від 2023 року, на 3 аркушах;

-акт приймання послуг від 2023 року, на 1 аркуші;

-акт про виконання умов та документальної звірки взаєморозрахунків за надані Послуги, отримані матеріальні цінності між військовою частиною НОМЕР_2 від 2023 року, на 1 аркуші;

-акт інвентаризації від 2023 року, на 2 аркушах;

-інвентаризаційний опис від 2023 року, на 1 аркуші;

-протокол погодження договірної ціни послуг від 2023 року, на 1 аркуші;

-калькуляцію визначення орієнтованої вартості ціни послуг щодо капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 від 2023 року, на 1 аркуші;

-акт технічного стану військового майна від 2023 року, на 4 аркушах;

-акт передачі на ремонт, реконструкцію та модернізацію основних засобів від 2023 року, на 1 аркуші;

-приймання відремонтованих та модернізованих основних засобів від 2023 року, на 2 аркушах.

-платіжну інструкція №856 від 06.12.2023 року, на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №70 від 24.10.2023 року, на 1 аркуші;

-видаткову накладну №67 від 30.10.2023 року, на 1 аркуші;

-експрес-накладну №59001045384015 від 30.10.2023 року, на 1 аркуші;

-копію комерційної пропозиції від ТОВ «В-2», на 1 аркуші;

-прибутковий ордер №335 від 30.10.2023 року, на 1 аркуші;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» командиру в/ч1688 №601 від 10.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію додаткової угоди №1 по Договору №68 від 27.10.2023 року від 14.11.2023 року, на 2 аркушах;

-копію протоколу погодження договірної ціни послуг від 29.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію калькуляція визначення договірної ціни послуг щодо капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 від 2023 року, на 1 аркуші;

-пояснювальну записку до калькуляції договірної ціни за фактичними витратами виконання капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 згідно договору про закупівлю №68 від 27.10.2023 р., на 3 аркушах;

-копію розшифровки рахунку 631 оборотно-сальдової відомості по наряд-замовленню, на 1 аркуші;

-копію акта №203П-23 від 24.10.2023 року здачі-прийняття робіт (надання послуг), на 1 аркуші;

-копію акта здачі-приймання робіт (надання послуг) №125 від 24.10.2023 року, на 1 аркуші;

-копію акта №248П-23 від 24.10.2023 року здачі-прийняття робіт (надання послуг), на 1 аркуші;

-лист начальника 621 Головного військового представництва Міністерства оборони України №529/2264 від 29.11.2023 року з додатком калькуляція договірної ціни від 2023 року, на 2 аркушах;

-аналіз рахунку 92 за серпень жовтень 2023 року, на 1 аркуші;

-аналіз рахунку 93 за серпень жовтень 2023 року, на 1 аркуші;

-аналіз рахунку 90 за серпень жовтень 2023 року, на 1 аркуші;

-копію фактичні загальновиробничі та адміністративні витрати по ТОВ «Вінницький авіаційних завод» VII-X 2023 року, на 1 аркуші;

-довідку до калькуляції договірної ціни на послуги з виконання капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 згідно Договору №68 від 27.10.2023 року №598/1 від 09.11.2023 року, на 1 аркуші;

-аналіз рахунку 91 за серпень жовтень 2023 року, на 1 аркуші;

-обороти рахунку 231 за серпень жовтень 2023 року, на 2 аркушах;

-розшифровку фактичних витрат за статтею №1 «Сировина, матеріали і паливо» на капітальний ремонт авіаційного двигуна РУ19А-300 зав.№Р815026 в/ч1668, на 1 аркуші;

-копію Листа ТОВ «ВіАЗ» начальнику 621 ГВП Міністерства оборони України №628 від 30.11.2023 року з додатком додаткова угода №2 від 27.10.2023 року та специфікація послуг від 29.11.2023 року, на 4 аркушах;

-чорнові записи та расшифровка фактических затрат, на 4 аркушах;

-розшифровку фактичних витрат за статтею №2 «Купівельні напівфабрикатис та комплектуючі вироби» на капітальний ремонт авіаційного двигуна РУ19А-300 зав.№Р815026 в/ч1668, на 4 аркушах;

-чорнові записи та розшифровка фактичних витрат за статтею №1 «Сировина, матеріали і паливо» на капітальний ремонт авіаційного двигуна РУ19А-300 зав.№Р815026 в/ч1668, на 4 аркушах;

-обороти рахунку 231 за серпень жовтень 2023 року, на 3 аркушах;

-звіт по проводках за серпень 2023 року, на 1 аркуші;

-звіт по проводках за серпень 2023 року, на 1 аркуші;

-звіт по проводках за вересень 2023 року, на 2 аркушах;

-звіт по проводках за вересень 2023 року, на 1 аркуші;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» начальнику 621 ГВП Міністерства оборони України №606/1 від 15.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» начальнику 621 ГВП Міністерства оборони України №598 від 09.11.2023 року, на 1 аркуші;

-калькуляцію договірної ціни послуг з виконання капітального ремонту авіаційного двигуна Ру19А-300 від 2023 року, на 1 аркуші;

-копію додаткової угоди №1 до Договору №68 від 27.10.2023 року від 14.11.2023 року, на 2 аркушах;

-копію додаткової угоди №2 до Договору №68 від 27.10.2023 року від 29.11.2023 року, на 2 аркушах;

-копію специфікації послуг від 29.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію протоколу погодження договірної ціни послуг від 29.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію калькуляції визначення договірної ціни послуг від 29.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію додаткової угоди №1 до Договору №68 від 27.10.2023 року від 29.11.2023 року, на 1 аркуші;

-додатки до додаткової угоди №2 Договору від 27.10.2023 року, на 1 аркуші;

-документ зі змістом «Ця додаткова угода вступає в силу з моменту підписання її Сторонами і є невід`ємною частиною Договору від 27.10.2023 року» від 2023 року, на 1 аркуші.

-Висновок 621 Головного військового представництва МО України щодо спроможності ТОВ «Вінницький авіаційний завод» здійснювати надання послуг з продовження терміну служби допоміжної силової установки РУ19А-00, станом на 28.03.2019, копія, №516 від 28.03.2019, на 6 арк.;

-щодо закупівлі послуг в/ч НОМЕР_2 (капітальний ремонт авіаційного двигуна РУ 19А-300), копія, №185/20/30 від 03.04.2023, на 1 арк.;

-щодо організації контролю якості послуг Управління представництв замовника, копія, в 2 примірниках, №3359 від 04.04.2023 (вх. №1194 від 04.04.2023), на 1 арк. кожен;

-супровідний лист 621 Головного військового представництва МО України щодо плану проведення перевірки, копія, №529/534 від 06.04.2023, на 1 арк.;

-план проведення перевірки, копія, б/н, від 06.04.2023, на 2 арк.;

-супровідний лист ТОВ «ВіАЗ» щодо проведення перевірки щодо надання послуг з капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19-300, №191 від 17.04.2023, на 1 арк.,

-ідентифікаційні дані ТОВ «ВіАЗ», №191/1 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо дозволу на провадження діяльності, пов`язаної з державною таємницею, № 191/2 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» (Реєстр виробників продукції, робіт та послуг оборонного призначення), №191/3 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ГУ ДПС у Вінницькій області про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, №242332-02-13-03-19 від 10.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» про кредиторську заборгованість, №191/4 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» про судові (кримінальні) провадження, №191/5 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» про наявність коштів для забезпечення робіт з надання послуг з капітального ремонту РУ19А-300, №191/6 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо наявності технічної документації, №191/7 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-відомості про облікову кількість штатних працівників ТОВ «ВіАЗ» за категоріями на 31.03.2023, б/н, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо рекламаційних актів на відмови вертольотів та літаків Державної авіації, №191/8 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо сертифікації підприємств, №191/9 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку власності ТОВ «ВіАЗ» будівель та споруд, №191/10 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо імпорту обладнання для надання послуг з капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300, №191/11 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо наявності працівників відповідної кваліфікації для надання послуг з капітального ремонту, №191/12 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо наявності діючого договору з ТОВ «Охоронна агенція «Скіф»», №191/13 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо орієнтовного річного обсягу виготовлення ОВТ та іншого військового майна, №191/14 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо часу циклу робіт з надання послуг з капітального ремонту, №191/15 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо наявності випробувальної та матеріально-технічної бази для на надання послуг, №191/16 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо наявності незавершених замовлень, № 191/17 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» про наявність у підприємства статутного капіталу», №191/18 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-свідоцтво про ідентифікацію виробника продукції для ЗСУ, №525 від 20.02.2018, копія, на 1 арк.;

-Наличие технической и конструкторской документации необходимой для капитального ремонта двигателя РУ19А-300 и его агрегатов, б/н, на 1 арк.;

-ТОВ «ВіАЗ». Керівництво організації з технічного обслуговування та ремонту, част.2, с. 2029, 2030, на 2 арк.;

-супровідний лист 621 ГВП МОУ щодо надсилання плану проведення перевірки, №529/534 від 06.04.2023, копія, на 1 арк.;

-план проведення перевірки представниками ГВП МО України ТОВ «ВіАЗ», б/н, копія, на 2 арк.;

-щодо закупівлі послуг в/ч НОМЕР_2 МОУ, копія, №185/20/30 від 03.04.2023, на 1 арк.;

-щодо організації контролю якості послуг Управління представництв замовника, №3359 від 04.04.2023, б/н, на 1 арк.;

-щодо направлення калькуляції витрат 621 ГВП МОУ, №529/715 від 02.05.2023, копія, на 1 арк.;

-щодо надання висновку 621 ГВП МО України, «529/720 від 03.05.2023, копія, на 3 арк.;

-щодо усунення ризиків ТОВ «ВіАЗ», №304 від 30.05.2023, копія, на 3 арк.;

-повідомлення щодо калькуляції витрат, №328 від 15.06.2023, копія, на 1 арк.;

-супровідний щодо направлення переліку виробів 621 ГВП МОУ, №529/2027 від 01.11.2023, копія, на 1 арк.;

-перелік виробів, б/н, копія, на 3 арк.;

-щодо виконання договору 621 ГВП МОУ, №529/2149 від 14.11.2023, копія, на 1 арк.;

-щодо встановлення ресурсних показників в/ч НОМЕР_2 , №185/22/662 від 16.11.2023, копія, на 1 арк.;

-супровідний лист 621 ГВП МОУ щодо направлення додаткової угоди, №529/2189 від 20.11.2023, копія, на 1 арк.;

-додаткову угоду №1 від 14.11.2023 до Договору №68 від 27.10.2023, копія, на 2 арк.;

-щодо міжремонтного ресурсу ТОВ «ВіАЗ», №613 від 24.11.2023, копія, на 1 арк.;

-щодо надання згоди в/ч А/1688 на встановлення ресурсних показників, №185/22/679-1 від 24.11.2023, копія, на 1 арк.;

-калькуляції договірної ціни ТОВ «ВіАЗ» за умовами Договору №68, б/н, копія на 1 арк.;

-щодо направлення ТОВ «ВіАЗ» додаткової угоди №2 до Договору №68, №628 від 30.11.2023, копія, на 1 арк.;

-додаткову угода №2 від 29.11.2023 до Договору №68 від 27.10.2023, копія, на 3 арк.;

-акт технічного стану військового майна двигуна РУ19А-300, №125/23 від 28.11.2023, копія, на 3 арк.;

-акт приймання-передачі авіаційного двигуна РУ19А-300, б/н, від 28.11.2023, на 3 арк.;

-акт технічного стану військового майна двигуна РУ19А-300, №125/23 від 28.11.2023, копія, на 3 арк.;

-акт технічного стану військового майна двигуна РУ19А-300, б/н, від 03.11.2023, копія, на 3 арк.;

-акт приймання-передачі авіаційного двигуна РУ19А-300, б/н, від 03.11.2023, на 3 арк.;

-наряд №720/1/1/23/444 від 03.11.2023, копія, прим. №2, на 1 арк.;

-технічний акт вхідного контролю ротора турбіни реактивного двигуна РУ19А-300 від 01.11.2023, на 1 арк.;

-сертифікат якості (постачальник ТОВ «Авекском») відповідно до Договору №15/06 від 15.06.2023, копія, на 2 арк.;

-сертифікат якості (постачальник ТОВ «Авекском») відповідно до Договору №15/06 від 15.06.2023, копія, на 1 арк.;

-акт інвентаризації №129/23 від 11.12.2023, копія, на2 арк.;

-інвентаризаційний опис матеріальних цінностей (до Акту інвентаризації №129/23 від 11.12.2023), б/н, копія, на 1 арк.;

-інвентаризаційний опис матеріальних цінностей цінностей (до Акту інвентаризації №129/23 від 11.12.2023), б/н, копія, на 1 арк.;

-договір купівлі-продажу №161023 від 16.10.2023, копія, на 3 арк.;

-специфікацію №1 (до Договору №161023 від 16.10.2023), копія, на 1 арк.

-справу капітального ремонту двигуна РУ 19А-300, № Р815026 у зшитому вигляді на 404 арк.;

-договір № 161023 від 16.10.2923 на 4 арк. З специфікацією № 1 на 1 арк.;

-копію виписки з ЄДРПОУ ТОВ «В-2» (43853872) на 2 арк.;

-копію витягу № 26831 з реєстру платників податків ТОВ «В-2» (ЄДРПОУ 43853872) на 1 арк;

-копію інформації з ЄДРПОУ по ТОВ «В-2» на 6 арк.;

-комерційну пропозицію ТОВ «В-2», б/н та дати на 1 арк.;

-лист ТОВ «Авеском» вих. 1004-1 від 04.10.2023 на 1 арк;

-лист ТОВ «Авеском» вих. 1004-1 від 04.10.2023 на 1 арк;

-копію листа ТОВ «Авеском» вих. 1004-1 від 04.10.2023 на 1 арк;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» № 545 від 03.10.2023 на 1 арк.;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» № 625 від 29.11.2023 на 1 арк.;

-копію комерційної пропозиції ТОВ «В-2», б/н та дати на 1 арк.;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» № 567 від 26.10.2023 на 1 арк.;

-видаткову накладну № 67 від 30.10.2023 на 1 арк.

-3 аркуші копій документів із журналу під назвою: «Журнал входного контроля поступившей на склад продукции, используемой при ремонте авиационной техники», завірених печаткою ТОВ «ВІАЗ» та підписом ОСОБА_7 .

Крім того, у кабінеті в.о. заступника виконавчого директора з виробництва ТОВ «ВІАЗ» ОСОБА_4 під час проведення обшуку останній добровільно видано мобільний телефон марки «MIUI» IMEI 1: НОМЕР_3 , IMEI 2: НОМЕР_4 з сім картками НОМЕР_5 , НОМЕР_6 в ході огляду якого виявлено інформацію у вигляді фотознімків службових документів та авіаційних запчастин, що може матиме значення для кримінального провадження.

Наведені обставини підтверджуються витягом з ЄРДР №22023020000000201 від 19.10.2023, повідомленням про вчинене кримінальне правопорушення від 19.10.2023, ухвалою Вінницького міського суду Вінницької області у справі №127/5495/24 від 19.02.2024, протоколом обшуку від 20.02.2024.

Постановою слідчого від 21.02.2024 вилучене майно визнано речовим доказом у даному кримінальному провадженні.

Згідно з пунктом першим частини другої статті 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до частини третьої статті 170КПК України у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Наведене свідчить про те, що вищевказане майно, яке було вилучене під час огляду місця події є тимчасовим вилученим майном та відповідно до статті 98 КПК України має значення речових доказів у кримінальному провадженні, оскільки містить відомості, які можуть бути використані, як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а тому на дане майно слід накласти арешт.

Таким чином, з метою з`ясування дійсних обставин події кримінального правопорушення, а також з метою унеможливлення подальшого відчуження майна на час досудового розслідування та забезпечення його схоронності, слідчий суддя дійшов висновку, що клопотання прокурора про накладення арешту на вищевказане майно, підлягає задоволенню.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 131, 132, 167, 170, 172, 173, 309, 372, 395 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора задовольнити.

Накласти арешт на майно, яке було вилучено 20.02.2024 під час проведення обшуку у приміщеннях ТОВ «Вінницький авіаційний завод» (ЄДРПОУ: 37617817) за адресою: м. Вінниця вул. Чехова 7, в тому числі, де фактично здійснює свою діяльність, службова особа ТОВ «ВіАЗ» громадянин України ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , а саме на:

-формуляр на двигун РУ 19А-300, 1980 рік, № НОМЕР_1 у формі книжки на 611 арк.;

-формуляр на двигун РУ 19А-300, 1994 рік, № НОМЕР_1 АР5-1 у формі книжки на 639 арк.;

-паспорт дублікат на виріб 2251508 (агрегат зажигания), 2015 рік у формі книжки на 8 арк.;

-паспорт дублікат на виріб 321032 (генератор), 2015 рік у формі книжки на 8 арк.;

-паспорт дублікат на виріб 235757 (сигнализатор давления), 2015 рік у формі книжки на 8 арк.;

-паспорт дублікат на виріб 1В0759 (агрегат зажигания), 2015 рік у формі книжки на 8 арк.;

-сертифікат дозволеної передачі № 122104-16 на 1 арк.;

-паспорт на виріб 1193651 ( агрегат топливно масляний), 1979 рік, на 10 арк.;

-етикетку на виріб № 068200066, 1992 рік, на 4 арк.;

-етикетку на виріб № 068200133, 1992 рік, на 4 арк.;

-етикетку на виріб № 191900115, 1993 рік, на 4 арк.;

-етикетку на виріб № 604700316, 1993 рік, на 4 арк.;

-етикетку на виріб № 604700483, 1993 рік, на 4 арк.

-договір №68 про надання послуг за державні кошти від 27.10.2023, на 11 аркушах;

-специфікацію послуг від 2023 року, на 1 аркуші;

-додаткову угоду № 1 до договору №68 від 27.10.2023, на 2 аркушах кожна, у 3 примірниках.;

-копію акту приминання послуг № 1/17 до договору №68 від 27.10.2023, на 1 арк.;

-додаткову угоду № 2 від 29.11.2023 до договору №68 від 27.10.2023, на 2 аркушах, з специфікацією послуг (додаток № 1 до додаткової угоди № 2) на 1 арк., протоколом погодження договірної ціни послуг (додаток № 2 до додаткової угоди № 2)на 1 арк., калькуляція визначення договірної ціни послуг (додаток № 3 до додаткової угоди № 2) на 1 арк.;

-технологічний перелік робіт щодо капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 від 2023 року, на 1 аркуші;

-протокол погодження орієнтованої вартості ціни послуг від 2023 року, на 1 аркуші;

-копію додаткової угоди №1 по Договору №68 від 27.10.2023 року від 14.11.2023 року, на 2 аркушах;

-калькуляцію договірної ціни послуг з виконання капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 від 2023 року, на 1 аркуші;

-акт приймання передачі від 2023 року, на 3 аркушах;

-акт приймання послуг від 2023 року, на 1 аркуші;

-акт про виконання умов та документальної звірки взаєморозрахунків за надані Послуги, отримані матеріальні цінності між військовою частиною НОМЕР_2 від 2023 року, на 1 аркуші;

-акт інвентаризації від 2023 року, на 2 аркушах;

-інвентаризаційний опис від 2023 року, на 1 аркуші;

-протокол погодження договірної ціни послуг від 2023 року, на 1 аркуші;

-калькуляцію визначення орієнтованої вартості ціни послуг щодо капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 від 2023 року, на 1 аркуші;

-акт технічного стану військового майна від 2023 року, на 4 аркушах;

-акт передачі на ремонт, реконструкцію та модернізацію основних засобів від 2023 року, на 1 аркуші;

-приймання відремонтованих та модернізованих основних засобів від 2023 року, на 2 аркушах.

-платіжну інструкція №856 від 06.12.2023 року, на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №70 від 24.10.2023 року, на 1 аркуші;

-видаткову накладну №67 від 30.10.2023 року, на 1 аркуші;

-експрес-накладну №59001045384015 від 30.10.2023 року, на 1 аркуші;

-копію комерційної пропозиції від ТОВ «В-2», на 1 аркуші;

-прибутковий ордер №335 від 30.10.2023 року, на 1 аркуші;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» командиру в/ч1688 №601 від 10.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію додаткової угоди №1 по Договору №68 від 27.10.2023 року від 14.11.2023 року, на 2 аркушах;

-копію протоколу погодження договірної ціни послуг від 29.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію калькуляція визначення договірної ціни послуг щодо капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 від 2023 року, на 1 аркуші;

-пояснювальну записку до калькуляції договірної ціни за фактичними витратами виконання капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 згідно договору про закупівлю №68 від 27.10.2023 р., на 3 аркушах;

-копію розшифровки рахунку 631 оборотно-сальдової відомості по наряд-замовленню, на 1 аркуші;

-копію акта №203П-23 від 24.10.2023 року здачі-прийняття робіт (надання послуг), на 1 аркуші;

-копію акта здачі-приймання робіт (надання послуг) №125 від 24.10.2023 року, на 1 аркуші;

-копію акта №248П-23 від 24.10.2023 року здачі-прийняття робіт (надання послуг), на 1 аркуші;

-лист начальника 621 Головного військового представництва Міністерства оборони України №529/2264 від 29.11.2023 року з додатком калькуляція договірної ціни від 2023 року, на 2 аркушах;

-аналіз рахунку 92 за серпень жовтень 2023 року, на 1 аркуші;

-аналіз рахунку 93 за серпень жовтень 2023 року, на 1 аркуші;

-аналіз рахунку 90 за серпень жовтень 2023 року, на 1 аркуші;

-копію фактичні загальновиробничі та адміністративні витрати по ТОВ «Вінницький авіаційних завод» VII-X 2023 року, на 1 аркуші;

-довідку до калькуляції договірної ціни на послуги з виконання капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300 згідно Договору №68 від 27.10.2023 року №598/1 від 09.11.2023 року, на 1 аркуші;

-аналіз рахунку 91 за серпень жовтень 2023 року, на 1 аркуші;

-обороти рахунку 231 за серпень жовтень 2023 року, на 2 аркушах;

-розшифровку фактичних витрат за статтею №1 «Сировина, матеріали і паливо» на капітальний ремонт авіаційного двигуна РУ19А-300 зав.№Р815026 в/ч1668, на 1 аркуші;

-копію Листа ТОВ «ВіАЗ» начальнику 621 ГВП Міністерства оборони України №628 від 30.11.2023 року з додатком додаткова угода №2 від 27.10.2023 року та специфікація послуг від 29.11.2023 року, на 4 аркушах;

-чорнові записи та расшифровка фактических затрат, на 4 аркушах;

-розшифровку фактичних витрат за статтею №2 «Купівельні напівфабрикатис та комплектуючі вироби» на капітальний ремонт авіаційного двигуна РУ19А-300 зав.№Р815026 в/ч1668, на 4 аркушах;

-чорнові записи та розшифровка фактичних витрат за статтею №1 «Сировина, матеріали і паливо» на капітальний ремонт авіаційного двигуна РУ19А-300 зав.№Р815026 в/ч1668, на 4 аркушах;

-обороти рахунку 231 за серпень жовтень 2023 року, на 3 аркушах;

-звіт по проводках за серпень 2023 року, на 1 аркуші;

-звіт по проводках за серпень 2023 року, на 1 аркуші;

-звіт по проводках за вересень 2023 року, на 2 аркушах;

-звіт по проводках за вересень 2023 року, на 1 аркуші;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» начальнику 621 ГВП Міністерства оборони України №606/1 від 15.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» начальнику 621 ГВП Міністерства оборони України №598 від 09.11.2023 року, на 1 аркуші;

-калькуляцію договірної ціни послуг з виконання капітального ремонту авіаційного двигуна Ру19А-300 від 2023 року, на 1 аркуші;

-копію додаткової угоди №1 до Договору №68 від 27.10.2023 року від 14.11.2023 року, на 2 аркушах;

-копію додаткової угоди №2 до Договору №68 від 27.10.2023 року від 29.11.2023 року, на 2 аркушах;

-копію специфікації послуг від 29.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію протоколу погодження договірної ціни послуг від 29.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію калькуляції визначення договірної ціни послуг від 29.11.2023 року, на 1 аркуші;

-копію додаткової угоди №1 до Договору №68 від 27.10.2023 року від 29.11.2023 року, на 1 аркуші;

-додатки до додаткової угоди №2 Договору від 27.10.2023 року, на 1 аркуші;

-документ зі змістом «Ця додаткова угода вступає в силу з моменту підписання її Сторонами і є невід`ємною частиною Договору від 27.10.2023 року» від 2023 року, на 1 аркуші.

-Висновок 621 Головного військового представництва МО України щодо спроможності ТОВ «Вінницький авіаційний завод» здійснювати надання послуг з продовження терміну служби допоміжної силової установки РУ19А-00, станом на 28.03.2019, копія, №516 від 28.03.2019, на 6 арк.;

-щодо закупівлі послуг в/ч НОМЕР_2 (капітальний ремонт авіаційного двигуна РУ 19А-300), копія, №185/20/30 від 03.04.2023, на 1 арк.;

-щодо організації контролю якості послуг Управління представництв замовника, копія, в 2 примірниках, №3359 від 04.04.2023 (вх. №1194 від 04.04.2023), на 1 арк. кожен;

-супровідний лист 621 Головного військового представництва МО України щодо плану проведення перевірки, копія, №529/534 від 06.04.2023, на 1 арк.;

-план проведення перевірки, копія, б/н, від 06.04.2023, на 2 арк.;

-супровідний лист ТОВ «ВіАЗ» щодо проведення перевірки щодо надання послуг з капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19-300, №191 від 17.04.2023, на 1 арк.,

-ідентифікаційні дані ТОВ «ВіАЗ», №191/1 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо дозволу на провадження діяльності, пов`язаної з державною таємницею, № 191/2 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» (Реєстр виробників продукції, робіт та послуг оборонного призначення), №191/3 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ГУ ДПС у Вінницькій області про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, №242332-02-13-03-19 від 10.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» про кредиторську заборгованість, №191/4 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» про судові (кримінальні) провадження, №191/5 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» про наявність коштів для забезпечення робіт з надання послуг з капітального ремонту РУ19А-300, №191/6 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо наявності технічної документації, №191/7 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-відомості про облікову кількість штатних працівників ТОВ «ВіАЗ» за категоріями на 31.03.2023, б/н, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо рекламаційних актів на відмови вертольотів та літаків Державної авіації, №191/8 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо сертифікації підприємств, №191/9 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку власності ТОВ «ВіАЗ» будівель та споруд, №191/10 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо імпорту обладнання для надання послуг з капітального ремонту авіаційного двигуна РУ19А-300, №191/11 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо наявності працівників відповідної кваліфікації для надання послуг з капітального ремонту, №191/12 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо наявності діючого договору з ТОВ «Охоронна агенція «Скіф»», №191/13 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо орієнтовного річного обсягу виготовлення ОВТ та іншого військового майна, №191/14 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо часу циклу робіт з надання послуг з капітального ремонту, №191/15 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо наявності випробувальної та матеріально-технічної бази для на надання послуг, №191/16 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» щодо наявності незавершених замовлень, № 191/17 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-довідку ТОВ «ВіАЗ» про наявність у підприємства статутного капіталу», №191/18 від 17.04.2023, на 1 арк.;

-свідоцтво про ідентифікацію виробника продукції для ЗСУ, №525 від 20.02.2018, копія, на 1 арк.;

-Наличие технической и конструкторской документации необходимой для капитального ремонта двигателя РУ19А-300 и его агрегатов, б/н, на 1 арк.;

-ТОВ «ВіАЗ». Керівництво організації з технічного обслуговування та ремонту, част.2, с. 2029, 2030, на 2 арк.;

-супровідний лист 621 ГВП МОУ щодо надсилання плану проведення перевірки, №529/534 від 06.04.2023, копія, на 1 арк.;

-план проведення перевірки представниками ГВП МО України ТОВ «ВіАЗ», б/н, копія, на 2 арк.;

-щодо закупівлі послуг в/ч НОМЕР_2 МОУ, копія, №185/20/30 від 03.04.2023, на 1 арк.;

-щодо організації контролю якості послуг Управління представництв замовника, №3359 від 04.04.2023, б/н, на 1 арк.;

-щодо направлення калькуляції витрат 621 ГВП МОУ, №529/715 від 02.05.2023, копія, на 1 арк.;

-щодо надання висновку 621 ГВП МО України, «529/720 від 03.05.2023, копія, на 3 арк.;

-щодо усунення ризиків ТОВ «ВіАЗ», №304 від 30.05.2023, копія, на 3 арк.;

-повідомлення щодо калькуляції витрат, №328 від 15.06.2023, копія, на 1 арк.;

-супровідний щодо направлення переліку виробів 621 ГВП МОУ, №529/2027 від 01.11.2023, копія, на 1 арк.;

-перелік виробів, б/н, копія, на 3 арк.;

-щодо виконання договору 621 ГВП МОУ, №529/2149 від 14.11.2023, копія, на 1 арк.;

-щодо встановлення ресурсних показників в/ч НОМЕР_2 , №185/22/662 від 16.11.2023, копія, на 1 арк.;

-супровідний лист 621 ГВП МОУ щодо направлення додаткової угоди, №529/2189 від 20.11.2023, копія, на 1 арк.;

-додаткову угоду №1 від 14.11.2023 до Договору №68 від 27.10.2023, копія, на 2 арк.;

-щодо міжремонтного ресурсу ТОВ «ВіАЗ», №613 від 24.11.2023, копія, на 1 арк.;

-щодо надання згоди в/ч А/1688 на встановлення ресурсних показників, №185/22/679-1 від 24.11.2023, копія, на 1 арк.;

-калькуляції договірної ціни ТОВ «ВіАЗ» за умовами Договору №68, б/н, копія на 1 арк.;

-щодо направлення ТОВ «ВіАЗ» додаткової угоди №2 до Договору №68, №628 від 30.11.2023, копія, на 1 арк.;

-додаткову угода №2 від 29.11.2023 до Договору №68 від 27.10.2023, копія, на 3 арк.;

-акт технічного стану військового майна двигуна РУ19А-300, №125/23 від 28.11.2023, копія, на 3 арк.;

-акт приймання-передачі авіаційного двигуна РУ19А-300, б/н, від 28.11.2023, на 3 арк.;

-акт технічного стану військового майна двигуна РУ19А-300, №125/23 від 28.11.2023, копія, на 3 арк.;

-акт технічного стану військового майна двигуна РУ19А-300, б/н, від 03.11.2023, копія, на 3 арк.;

-акт приймання-передачі авіаційного двигуна РУ19А-300, б/н, від 03.11.2023, на 3 арк.;

-наряд №720/1/1/23/444 від 03.11.2023, копія, прим. №2, на 1 арк.;

-технічний акт вхідного контролю ротора турбіни реактивного двигуна РУ19А-300 від 01.11.2023, на 1 арк.;

-сертифікат якості (постачальник ТОВ «Авекском») відповідно до Договору №15/06 від 15.06.2023, копія, на 2 арк.;

-сертифікат якості (постачальник ТОВ «Авекском») відповідно до Договору №15/06 від 15.06.2023, копія, на 1 арк.;

-акт інвентаризації №129/23 від 11.12.2023, копія, на2 арк.;

-інвентаризаційний опис матеріальних цінностей (до Акту інвентаризації №129/23 від 11.12.2023), б/н, копія, на 1 арк.;

-інвентаризаційний опис матеріальних цінностей цінностей (до Акту інвентаризації №129/23 від 11.12.2023), б/н, копія, на 1 арк.;

-договір купівлі-продажу №161023 від 16.10.2023, копія, на 3 арк.;

-специфікацію №1 (до Договору №161023 від 16.10.2023), копія, на 1 арк.

-справу капітального ремонту двигуна РУ 19А-300, № Р815026 у зшитому вигляді на 404 арк.;

-договір № 161023 від 16.10.2923 на 4 арк. З специфікацією № 1 на 1 арк.;

-копію виписки з ЄДРПОУ ТОВ «В-2» (43853872) на 2 арк.;

-копію витягу № 26831 з реєстру платників податків ТОВ «В-2» (ЄДРПОУ 43853872) на 1 арк;

-копію інформації з ЄДРПОУ по ТОВ «В-2» на 6 арк.;

-комерційну пропозицію ТОВ «В-2», б/н та дати на 1 арк.;

-лист ТОВ «Авеском» вих. 1004-1 від 04.10.2023 на 1 арк;

-лист ТОВ «Авеском» вих. 1004-1 від 04.10.2023 на 1 арк;

-копію листа ТОВ «Авеском» вих. 1004-1 від 04.10.2023 на 1 арк;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» № 545 від 03.10.2023 на 1 арк.;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» № 625 від 29.11.2023 на 1 арк.;

-копію комерційної пропозиції ТОВ «В-2», б/н та дати на 1 арк.;

-копію листа ТОВ «ВіАЗ» № 567 від 26.10.2023 на 1 арк.;

-видаткову накладну № 67 від 30.10.2023 на 1 арк.

-3 аркуші копій документів із журналу під назвою: «Журнал входного контроля поступившей на склад продукции, используемой при ремонте авиационной техники», завірених печаткою ТОВ «ВІАЗ» та підписом ОСОБА_7 :

-мобільний телефон марки «MIUI» IMEI 1: НОМЕР_3 , IMEI 2: НОМЕР_4 з сім картками НОМЕР_5 , НОМЕР_6 .

Виконання та контроль за виконанням ухвали покласти на прокурора у кримінальному провадженні - начальника відділу нагляду за додержанням законів регіональним органом безпеки Вінницької обласної прокуратури ОСОБА_3 .

Зобов`язати прокурора у кримінальному провадженні - начальника відділу нагляду за додержанням законів регіональним органом безпеки Вінницької обласної прокуратури ОСОБА_3 повідомити заінтересованих осіб про накладання арешту на вищевказане майно.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Вінницького апеляційного суду протягом 5 днів з дня її проголошення, однак оскарження ухвали не зупиняє її виконання.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення23.02.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу117232495
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на майно

Судовий реєстр по справі —127/5960/24

Ухвала від 23.02.2024

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Гриневич В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні