Ухвала
від 26.02.2024 по справі 717/470/24
КЕЛЬМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №717/470/24

Номер провадження 2-о/717/56/24

УХВАЛА

про прийняття заяви до розгляду та

відкриття провадження у справі

26 лютого 2024 року селище Кельменці

Суддя Кельменецького районного суду Чернівецької області Телешман О.В. розглянувши заяву ОСОБА_1 , жителя АДРЕСА_1 , про визнання фізичної особи недієздатною, -

ВСТАНОВИВ:

Заявник ОСОБА_1 подав до Кельменецького районного суду Чернівецької області заяву, в якій просить:

ухвалити рішення, яким визнати ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , недієздатною та встановити над нею опіку;

призначити опікуном ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

призначити судово-психіатричну експертизу для встановлення психічного стану ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Заява відповідає вимогам, встановленим ст. 318 ЦПК України та підсудна Кельменецькому районному суду Чернівецької області.

Враховуючи наведене, вважаю, що за вищевказаною заявою слід відкрити провадження у цивільній справі.

Керуючись ст. 187 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти до розгляду заяву ОСОБА_1 про визнання фізичної особи ОСОБА_2 недієздатною та відкрити провадження у цивільній справі.

2. Розглядати справу за правилами окремого провадження.

3. Призначити і провести судове засідання по даній цивільній справі об 11годині 06березня 2024року в залі судових засідань Кельменецького районного суду Чернівецької області, який розташований в сел. Кельменці Дністровського району Чернівецької області, вул. Сагайдачного 39-А.

4. Запропонувати заінтересованим особам виконавчому комітету Кельменецької селищної ради Дністровського району Чернівецької області та ОСОБА_2 не пізніше 11години 06березня 2024року подати до Кельменецького районного суду Чернівецької області письмові заперечення проти заяви.

5. Зобов`язати Комунальне некомерційнепідприємство "Кельменецькабагатопрофільна лікарня"Кельменецько селищноїради Дністровськогорайону Чернівецькоїобласті надати до 06 березня 2024 року до Кельменецького районного суду Чернівецької області медичну карту та іншу документацію про проходження лікування та обстеження в даному закладі ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 , жительки селищаКельменці Дністровськогорайону Чернівецькоїобласті (занаявності).

6.Зобов`язати обласне комунальне некомерційне підприємство "Чернівецька обласна психіатрична лікарня" до 06березня 2024року до Кельменецького районного суду Чернівецької області медичну карту та іншу документацію про проходження лікування та обстеження в даному закладі ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 , жительки селища Кельменці Дністровського району Чернівецької області (за наявності).

7. Повідомити про судове засідання:

Заявника: ОСОБА_1 .

Заінтересованих осіб: представника Кельменецької селищної ради Дністровського району Чернівецької області та ОСОБА_2 .

8. Веб - адреса сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: kl.cv.court.gov.ua.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. В Кельменецькому районному суді Чернівецької області є відповідна технічна можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

9.Апеляційну скаргуна ухвалущодо порушенняправил підсудностіможе бутиподано доЧернівецького апеляційногосуду черезКельменецький районнийсуд Чернівецькоїобласті протягомп`ятнадцятиднів здня їїпроголошення.Учасник справи,якому ухвалане булавручена удень їїпроголошення абоскладення,має правона поновленняпропущеного строкуна апеляційнеоскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому ухвали суду.

Суддя

СудКельменецький районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено28.02.2024
Номер документу117233045
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —717/470/24

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Телешман О. В.

Рішення від 30.04.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Телешман О. В.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Телешман О. В.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Телешман О. В.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Телешман О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні