Ухвала
від 26.02.2024 по справі 447/506/24
МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/447/292/24 Справа №447/506/24

У Х В А Л А

26.02.2024 суддя Миколаївського районного суду Львівської області Павлів В.Р., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до виконавчого комітету Новороздільської міської ради, треті особи: державне підприємство «Роздільське гірничо-хімічне підприємство «Сірка», комунальне підприємство «Розділжитлосервіс» про зобов`язання вчинити дії,

встановив:

21.02.2024 ОСОБА_1 звернулася в Миколаївський районний суд Львівської області з позовною заявою до виконавчого комітету Новороздільської міської ради, треті особи: державне підприємство «Роздільське гірничо-хімічне підприємство «Сірка», комунальне підприємство «Розділжитлосервіс» про зобов`язання вчинити дії.

Судом встановлена, що дана позовна заява не відповідає вимогам ст.ст. 175, 176 ЦПК України. Зокрема, до заяви не долучено квитанцію про сплату судового збору або документів, що підтверджують підстави звільнення позивачки від сплати судового спору за подання до суду заяви.

Відповідно до ст. 4 ЗУ «Про судовий збір», за подання до суду позовної заяви немайнового характеру, яка подана фізичною особою справляється судовий збір у розмірі 0,4 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб (одна тисяча двісті одинадцять гривень двадцять копійок).

У разі коли в позовній заяві об`єднано дві і більше вимог немайнового характеру, судовий збір сплачується за кожну вимогу немайнового характеру.

У позовній заяві заявлено дві вимоги немайнового характеру:

1) визнати за ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 право на виключення квартири АДРЕСА_1 з числа службових;

2) зобов`язати виконавчий комітет Новороздільської міської ради виключити квартиру АДРЕСА_1 з числа службових.

Позивачкою до позовної заяви не долучено квитанції про сплату судового збору, не вказано підстав для звільнення від сплати позивачкою судового збору.

За таких обставин, вважаю, що позовну заяву ОСОБА_1 за позовною заявою до виконавчого комітету Новороздільської міської ради, треті особи: державне підприємство «Роздільське гірничо-хімічне підприємство «Сірка», комунальне підприємство «Розділжитлосервіс» про зобов`язання вчинити дії слід залишити без руху та надати позивачці строк для усунення недоліків, протягом п`яти днів з дня отримання копії ухвали, а саме сплати судового збору чи вказати підстави для звільнення від його сплати.

Керуючись ч. ч. 1, 2 ст. 185, ст. ст. 260, 353 ЦПК України, ст. 8 Закону України «Про судовий збір», суд,-

постановив:

Позовну заяву ОСОБА_1 до виконавчого комітету Новороздільської міської ради, треті особи: державне підприємство «Роздільське гірничо-хімічне підприємство «Сірка», комунальне підприємство «Розділжитлосервіс» про зобов`язання вчинити дії - залишити без руху, надавши позиваці строк для усунення недоліків протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

У разі невиконання ухвали суду у зазначений строк позовну заяву вважати неподаною та повернути позивачу зі всіма доданими до неї документами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Павлів В. Р.

Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено28.02.2024
Номер документу117234781
СудочинствоЦивільне
Сутьзобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —447/506/24

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Павлів В. Р.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Павлів В. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні