Ухвала
від 27.02.2024 по справі 229/519/24
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 229/519/24

Провадження № 2/229/864/2024

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

27 лютого 2024 р. м. Дружківка, Донецької області

Дружківський міський суд Донецької області в складі: головуючої судді Рибкіної Н.М., з участю секретаря судового засідання Шайгородської О.Г., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Дружківка Донецької області цивільну справу за позовноюзаявою ОСОБА_1 доДружківської міської територіальної громади в особі Дружківської міської військової адміністрації, про визначення додаткового строку, достатнього для подання заяви про прийняття спадщини,

в с т а н о в и в :

До Дружківського міського суду Донецької області надійшов позов ОСОБА_1 доДружківської міської територіальної громади в особі Дружківської міської військової адміністрації, про визначення додаткового строку, достатнього для подання заяви про прийняття спадщини.

Ухвалою судді Дружківського міського суду Донецької області від 24 січня 2024 року відкрито провадження у справі;справу вирішено розглядати за правилами загального позовного провадження; призначено по справі підготовче судове засідання.

В судове засідання позивач не з`явилась, у позовній заяві просить справу розглядати у її відсутність.

Представник відповідачаДружківської міської територіальної громади в особі Дружківської міської військової адміністрації у підготовче судове засідання не з`явився, про час проведення підготовчого судового засідання був повідомлений належним чином, причини своєї неявки не повідомив, заяв та клопотань не подав.

У підготовчому судовому засіданні суд встановив наступне: відсутні підстави для самовідводів складу суду та секретаря судового засідання, заяви про відвід не надходили; сторони не виявили бажання вирішити спір шляхом примирення; позивач не уточнив позовні вимоги; клопотань про витребування доказів, забезпечення позову не надходило; відсутні клопотання про призначення експертизи, виклик у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста. Тому суд приходить до висновку про наявність підстав для призначення справи до розгляду по суті, визначення дати, час і місця проведення судового засідання для розгляду справи по суті. Порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються, під час розгляду справи по суті, слід встановити наступний: заслухати вступне слово учасників справи, дослідити докази. Справу слід розглядати суддею одноособово. Відсутня необхідність здійснення інших дій для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Керуючись ст.200 Цивільного процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в :

підготовче провадження у цивільній справі за позовом позовом ОСОБА_1 доДружківської міської територіальної громади в особі Дружківської міської військової адміністрації, про визначення додаткового строку, достатнього для подання заяви про прийняття спадщини закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті.

Судовий розгляд справи по суті відбудеться22березня 2024рокуо08-00год в приміщенні Дружківського міського суду Донецької області, за адресою: (Донецька область, м. Дружківка, вул В.Пилипенка, 45).

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.М.Рибкіна

Дата ухвалення рішення27.02.2024
Оприлюднено28.02.2024
Номер документу117253051
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —229/519/24

Рішення від 03.04.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Рибкіна Н. М.

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Рибкіна Н. М.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Рибкіна Н. М.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Рибкіна Н. М.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Рибкіна Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні