Ухвала
від 27.02.2024 по справі 186/7/24
ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 186/7/24

Провадження № 2/0186/187/24

У Х В А Л А

27 лютого 2024 року м. Першотравенськ

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області у складі:

головуючої судді Кривошеї С.С.

при секретарі Кравченко А.Г.

розглянувши у підготовчому судовому засідання в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом заступника керівника Сватівської окружної прокуратури Луганської області в інтересах держави в особі органу уповноваженого державою, здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Головне управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа Приватне акціонерне товариство "Сільськогосподарська виробнича фірма «Агротон» про припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації,

В С Т А Н О В И В:

Заступник керівника Сватівської окружної прокуратури Луганської області звернувся до Першотравенського міського суду Дніпропетровської області з позовною заявою в інтересах держави в особі органу уповноваженого державою, здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Головне управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа Приватне акціонерне товариство "Сільськогосподарська виробнича фірма «Агротон» про припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації.

У підготовче судове засідання прокурор Сватівської окружної прокуратури Луганської області Барабаш Юрій Миколайович не з`явився, надав заяву, в якій прохав суд проводити підготовче судове засідання за його відсутності, закрити підготовче судове засідання та призначити справу до судового розгляду по суті.

Представник Головного управління Держгеокадастру у Луганській області Філіпенко Аліса Володимирівна у судове засідання не з`явилась, надала заяву про розгляд справи за її відсутності.

Відповідачка ОСОБА_1 у судове засідання не з`явилась, про час, дату та місце розгляду справи повідомлена належним чином, шляхом розміщення оголошення про виклик до суду на Інтернет порталі «Судова влада України».

Представник третьої особи Приватного акціонерного товариства «Сільськогосподарська виробнича фірма «Агротон» у судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, причини неявки суду не повідомив.

Відповідно до ч.2 ст.198 ЦПК України, неявка сторін у справі не є перешкодою для проведення підготовчого засідання.

В порядку підготовчого провадження судом були вивчені матеріали справи, з`ясовані всі фактичні обставини справи, які підлягають з`ясуванню під час судового розгляду.

Згідно п. 3 ч. 2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.196-200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом заступника керівника Сватівської окружної прокуратури Луганської області в інтересах держави в особі органу уповноваженого державою, здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Головне управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа Приватне акціонерне товариство "Сільськогосподарська виробнича фірма «Агротон» про припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10 годину 00 хвилин 19 березня 2024 року у приміщенні Першотравенського міського суду Дніпропетровської області.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню не підлягає.

Суддя: С.С. Кривошея.

Дата ухвалення рішення27.02.2024
Оприлюднено28.02.2024
Номер документу117260193
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації

Судовий реєстр по справі —186/7/24

Рішення від 04.04.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Рішення від 04.04.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні