Ухвала
від 22.02.2024 по справі 361/5747/20
БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 361/5747/20

Провадження № 2/361/103/24

22.02.2024

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 лютого 2024 року Броварський міськрайонний суд Київської області у складі:

головуючого судді Радзівіл А.Г.

за участю секретаря Коваль О.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Бровари цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю?Фінансова компанія ?Гровінг Стейт?, Державного реєстраторакиївської обласноїфілії комунальногопідприємства ?Реєстрація нерухомості табізнесу? ЄвкоВолодимира Володимировича,Київської обласної філії коммунального підприємства ?Реєстраціянерухомості табізнесу?, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Гембарської Світлани Іванівни, Державного реєстратора виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області Петровської Ірини Петрівни про визнання недійсними договорів відступлення прав вимоги та скасування рішень державного реєстратора,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Броварського міськрайонного суду Київської області перебуває вказана вище справа.

Відповідно до протоколу авторозподілу судової справи між суддями від 28 серпня 2020 року вказана справа передана судді Сердинському В.С.

15 жовтня 2020 року ухвалою судді Броварського міськрайонного суду Київської області Сердинського В.С. дану позовну заяву залишено без руху та надано час для усунення недоліків. 29 жовтня 2020 року усунуто недоліки позовної заяви.

20 листопада 2020 року ухвалою судді Броварського міськрайонного суду Київської області Сердинського В.С. прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за позовом за правилами загального позовного провадження. Призначено підготовче судове засідання на 08 лютого 2021 року.

12 травня 2021 року ухвалою судді Броварського міськрайонного суду Київської області закрито підготовче судове засідання та призначено справу до судового розгляду по суті.

На підставі розпорядження щодо повторного автоматизованого розподілу судової справи № 1015 від 18 жовтня 2023 року, протоколом повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями, матеріали цивільної справи передані на розгляд судді Радзівіл А.Г., у зв`язку із тимчасово відстороненим від здійснення правосуддя судді Сердинського В.С.

19 жовтня 2023 року ухвалою судді Броварського міськрайонного суду Київської області Радзівіл А.Г. прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження. Призначено судовий розгляд на 22 лютого 2024 року.

16 листопада 2023 року до Броварського міськрайонного суду Київської області від позивача ОСОБА_1 надійшла заява про залишення позову без розгляду.

Сторони та їх представники в судове засідання не з`явились, про день, час та місце розгляду справи були належним чином повідомлені.

Суд, вивчивши письмову заяву про залишення позову без розгляду, та письмові докази у справі, дійшов висновку про задоволення заяви, виходячи із наступного.

Відповідно до п. 5 ч.1 ст.257ЦПКУкраїни суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Суд вважає за можливе залишити позов без розгляду, оскільки така заява надійшла від позивача.

Відповідно до ч. 3 ст.13ЦПКУкраїни учасники справи розпоряджаються своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд.

Керуючись п.5 ч.1 ст. 257 ЦПК України, суд-

У Х В А Л И В:

Позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю?Фінансова компанія ?Гровінг Стейт?, Державного реєстраторакиївської обласноїфілії комунальногопідприємства ?Реєстрація нерухомості табізнесу? ЄвкоВолодимира Володимировича,Київської обласної філії коммунального підприємства ?Реєстраціянерухомості табізнесу?, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Гембарської Світлани Іванівни, Державного реєстратора виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області Петровської Ірини Петрівни про визнання недійсними договорів відступлення прав вимоги та скасування рішень державного реєстратора,- залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя Радзівіл А.Г.

Дата ухвалення рішення22.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117262875
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсними договорів відступлення прав вимоги та скасування рішень державного реєстратора

Судовий реєстр по справі —361/5747/20

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Радзівіл А. Г.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Радзівіл А. Г.

Ухвала від 12.05.2021

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Сердинський В. С.

Ухвала від 17.03.2021

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Сердинський В. С.

Ухвала від 20.11.2020

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Сердинський В. С.

Ухвала від 15.10.2020

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Сердинський В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні