Ухвала
від 26.02.2024 по справі 529/93/24
ДИКАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 529/93/24

Провадження № 2/529/133/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

26 лютого 2024 року суддя Диканського районного суду Полтавської області Петренко Л.Є., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 (місцепроживання:с.Артелярщина Полтавськогорайону Полтавськоїобласті) до Акціонерного товариства Комерційний Банк "ПриватБанк" (вул. Набережна Перемоги, 50, м. Дніпро) треті особи,які незаявляютьсамостійних позовнихвимог приватнийнотаріус Полтавськогорайонного нотіаріальногоокругу Полтавськоїобласті ШимкаО.І.(місезнаходження:вул.гоголя,2,в смт.Диканька Полтавськоїобласті) та Диканського відділу державної виконавчої служби у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (місце знаходження: вул. Пушкіна, 6, смт. Диканька Полтавського району Полтавської області) про зняття арешту з майна, -

встановив:

Позивачка ОСОБА_1 , 31.01.2024 звернулася до Диканського районного суду Полтавської області з позовною заявою в якій просить скасувати арешт з всього майна належного нині померлому батьку ОСОБА_2

02.02.2024 ухвалою судді позовну заяву залишено без руху з наданням строку для усунення недоліків, які усунуто 21.02.2024.

Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження з проведенням підготовчого судового засідання.

В той же час, на підставі ч. 7 ст.81 ЦПК України слід витребувати у Диканського відділу державної виконавчої служби у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції копію постанови про накладення арешту від 03.04.2015 за виконавчим провадженням № 47084218.

Керуючись ст. 187 ЦПК України, -

ухвалив:

Відкрити провадженняу справіза позовом ОСОБА_1 доАкціонерного товаристваКомерційний Банк"ПриватБанк" про зняття арешту з майна.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 19.03.2024 об 11год.30хв. в залі судових засідань Диканського районного суду Полтавської області.

Витребувати у Диканського відділу державної виконавчої служби у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції належним чином завірену копію постанови про накладення арешту на майно боржника ОСОБА_2 за виконавчим провадженням № 47084218.

Направити відповідачу та третім особам, копію ухвали про відкриття провадження в справі, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Роз`яснити, що відповідач може подати відзив на позов, оформлений з додержанням вимогст.178 ЦПК України, у п`ятнадцятиденний строк з дня отримання відповідачами копії ухвали про відкриття провадження у справі.

До відзиву додаються докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідачів, якщо такі не додані позивачем, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказу іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішуватиме справу за наявними матеріалами.

Треті особи мають право подати пояснення щодо позову протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання.

Інформацію щодо розгляду вказаної справи учасники справи можуть отримати на офіційній веб-сторінці Диканського районного суду Полтавської області http://dk.pl.court.gov.ua, а саме у вкладці "ГРОМАДЯНАМ" переглянути "Список судових справ, призначених до розгляду" http://dk.pl.court.gov.ua/sud1606/gromadyanam/csz/ та "Інформацію щодо стадій розгляду судових справ» http://court.gov.ua/fair/sud1606.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.Є. Петренко

Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117263847
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —529/93/24

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Диканський районний суд Полтавської області

Петренко Л. Є.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Диканський районний суд Полтавської області

Петренко Л. Є.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Диканський районний суд Полтавської області

Петренко Л. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні