Ухвала
від 27.02.2024 по справі 447/1214/22
МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №1-в/447/25/24 Справа №447/1214/22

У Х В А Л А

27.02.2024 Миколаївський районний суд Львівської області

в складі: головуючої судді ОСОБА_1 ,

секретар судового засідання ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання провідного інспектора Стрийського районного відділу №1 філії Державної установи « Центр пробації» у Львівській області ОСОБА_3 про звільнення від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , засудженої вироком Миколаївського районного суду Львівської області від 08.08.2022 за ч.4 ст.185 КК України, звільнену від відбування покарання з випробуванням згідно з ст. 75 КК України з іспитовим строком на 1 рік 6 місяців, яка проживає за адресою: АДРЕСА_1

за участю: прокурора ОСОБА_5

в с т а н о в и в :

Провідний інспектор Стрийського районного відділу № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Львівській області ОСОБА_3 , звернулась до суду з поданням про звільнення засудженої ОСОБА_4 від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку. Вказала, що засуджена ОСОБА_4 перебуваючи на обліку, зарекомендувала себе з позитивної сторони, умови та порядок відбування покарання у виді випробувального терміну не порушила, нового злочину не вчинила, до адміністративної відповідальності не притягалася, а тому просить вирішити питання про звільнення ОСОБА_4 від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку.

Представник органу з питань пробації у судове засідання не з`явилась, у поданій заяві подання підтримала, просила задоволити та проводити розгляд подання за її відсутності.

Засуджена ОСОБА_4 у судове засідання не з`явився, у поданій заяві просила проводити розгляд подання за її відсутності, подання підтримала.

У судовому засіданні прокурор не заперечував щодо задоволення подання.

Заслухавши думку прокурора, дослідивши матеріали подання, оглянувши матеріали особової справи № 44/2022, суд вважає, що подання підлягає до задоволення з таких підстав.

Відповідно до ч. 1 ст. 78 КК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки, звільняється судом від призначеного йому покарання.

Згідно з ч. 2 ст. 165 КВК України, після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, за поданням уповноваженого органу з питань пробації звільняється судом від призначеного йому покарання, нагляд припиняється і засуджений знімається з обліку в зазначеному органі.

Суд встановив, що згідно з вироком Миколаївського районного суду Львівської області від 08.08.2022 засуджено ОСОБА_4 за ч.4 ст.185 КК України до 5 років позбавлення волі, звільнену від відбування покарання з випробуванням згідно з ст. 75 КК України з іспитовим строком на 1 рік 6 місяців, відповідно до ст. 76 КК України засуджену зобов`язано повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи, навчання, періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Засуджена з 27.10.2022 перебуває на обліку в Стрийському районному відділі №1 філії Державної установи « Центр пробації» у Львівській області . За час перебування на обліку умови та порядок відбування покарання у виді випробувального терміну не порушувала, нового злочину не вчиняла, до адміністративної відповідальності не притягалася. За місцем проживання характеризується типово, до кримінальної відповідальності за інші злочини не притягалася. Іспитовий термін закінчився 08.02.2024.

Із матеріалів справи вбачається, що в період іспитового строку засуджена виконала покладені на неї обов`язки та не вчинила нового злочину, а тому є всі підстави для звільнення ОСОБА_4 від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку на підставі ст. 78 КК України.

Керуючись ст. 78 КК України, ст.ст. 537, 539 КПК України, суд, -

п о с т а н о в и в :

Подання провідного інспектора Стрийського районного відділу № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Львівській області ОСОБА_3 , про звільнення від відбування покарання засудженої ОСОБА_4 задовольнити.

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , засуджену вироком Миколаївського районного суду Львівської області від 08.08.2022 за ч.4 ст.185 КК України, до 5 років позбавлення волі, звільнену від відбування покарання з випробуванням згідно з ст. 75 КК України з іспитовим строком на 1 рік 6 місяців, яка проживає за адресою: АДРЕСА_1 , звільнити від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга до Львівського апеляційного суду через Миколаївський районний суд Львівської області протягом семи днів з дня її оголошення.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення27.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117270685
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях про звільнення від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку

Судовий реєстр по справі —447/1214/22

Ухвала від 27.02.2024

Кримінальне

Миколаївський районний суд Львівської області

Друзюк М. М.

Вирок від 08.08.2022

Кримінальне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

Ухвала від 06.06.2022

Кримінальне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні