Ухвала
від 22.02.2024 по справі 183/2280/20
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 183/2280/20

№ 2/183/61/24

У Х В А Л А

22 лютого 2024 року

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Городецького Д.І.

з секретарем судового засідання Пономаренко О.О.

за участю:

представника позивача ОСОБА_1

розглянувши упідготовчому засіданніцивільну справуза позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 ,Товариства зобмеженою відповідальністю«Присамарські сади»,Товариства зобмеженою відповідальністю«Компанія «Садовоєкольцо»,Головного управліннядержгеокадастру уДніпропетровській області,треті особи приватнийнотаріус Дніпровськогоміського нотаріальногоокругу МазуренкоСергій Вячеславович,приватний нотаріусДніпровського районногонотаріального округуКайко (Поляруш)Ольга Петрівна,приватний нотаріусДніпровського нотаріальногоокругу Павловська(Андрєєва)Ганна Олегівнапро визнаннянедійсною довіреності,визнання договорукупівлі-продажунедійсним,витребування земельноїділянки зчужого незаконноговолодіння,скасування державноїреєстрації прававласності наземельну ділянку,припинення обтяженьщодо земельноїділянки,скасування реєстраціїземельної ділянки,зобов`язання здійснитидії щодоповернення записупро земельнуділянку,

в с т а н о в и в :

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Присамарські сади», Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Садовоє кольцо», Головного управління держгеокадастру у Дніпропетровській області, треті особи приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Мазуренко Сергій Вячеславович, приватний нотаріус Дніпровського районного нотаріального округу Кайко (Поляруш) Ольга Петрівна, приватний нотаріус Дніпровського нотаріального округу Павловська (Андрєєва) Ганна Олегівна про визнання недійсною довіреності, визнання договору купівлі-продажу недійсним, витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку, припинення обтяжень щодо земельної ділянки, скасування реєстрації земельної ділянки, зобов`язання здійснити дії щодо повернення запису про земельну ділянку.

В підготовчому засіданні представник позивача ОСОБА_2 зазначив, що у нього відсутні підстави для збільшення або зменшення позовних вимог, зміни предмету або підстав позову, коло осіб, які приймають участь у справі визначено. Він повідомив про всі обставини справи, які йому відомі та надав всі докази на підтвердження позову, у нього відсутні будь які клопотання, вважає за можливе призначити справу до розгляду по суті, розгляд справи проводити одноособово суддею, у відкритому судовому засіданні, визначити наступний порядок та обсяг дослідження доказів: заслухати вступні промови учасників, дослідити письмові докази.

Відповідач ОСОБА_3 у підготовче засідання не з`явився, належним чином повідомлений про місце, дату і час проведення підготовчого засідання.

Представник відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Присамарські сади» у підготовче засідання не з`явився, належним чином повідомлений про місце, дату і час проведення підготовчого засідання.

Представник відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Садовоє кольцо» у підготовче засідання не з`явився, належним чином повідомлений про місце, дату і час проведення підготовчого засідання.

Представник відповідача Головного управління держгеокадастру у Дніпропетровській області у підготовче засідання не з`явився, належним чином повідомлений про місце, дату і час проведення підготовчого засідання.

Третя особа приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Мазуренко Сергій Вячеславович у підготовче засідання не з`явився, належним чином повідомлений про місце, дату і час проведення підготовчого засідання.

Третя особа приватний нотаріус Дніпровського районного нотаріального округу Кайко (Поляруш) Ольга Петрівна у підготовче засідання не з`явилася, належним чином повідомлена про місце, дату і час проведення підготовчого засідання.

Третя особа приватний нотаріус Дніпровського нотаріального округу Павловська (Андрєєва) Ганна Олегівна у підготовче засідання не з`явилася, належним чином повідомлена про місце, дату і час проведення підготовчого засідання.

Заслухавши учасників справи, суд приходить до нижченаведеного..

Судом розглянуті клопотання представника позивача про витребування доказів, призначення експертизи, інші заяви та клопотання від учасників справи не надходили, відповідачем - Головним управлінням держгеокадастру у Дніпропетровській області наданий відзив на позов, іншими відповідачами відзив не надавався, зустрічні позовні вимоги відповідачами не заявлялися.

Суд вважає, що відсутні підстави для залучення до участі у справі інших осіб.

З повідомлених сторонами обставин справи та наданих доказів не вбачається підстав для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, ухвалення рішення за результатами підготовчого провадження.

Згідно вимог п.3 ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В зв`язку з наведеним, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду, судовий розгляд проводити одноособово суддею, справу розглядати у відкритому судовому засіданні, встановити наступний порядок дослідження доказів: заслухати вступні промови учасників, дослідити письмові докази.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.84,92,200,260,294,315 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Присамарські сади», Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Садовоє кольцо» Головного управління держгеокадастру у Дніпропетровській області, треті особи приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Мазуренко Сергій Вячеславович, приватний нотаріус Дніпровського районного нотаріального округу Кайко (Поляруш) Ольга Петрівна, приватний нотаріус Дніпровського нотаріального округу Павловська (Андрєєва) Ганна Олегівна про визнання недійсною довіреності, визнання договору купівлі-продажу недійсним, витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку, припинення обтяжень щодо земельної ділянки, скасування реєстрації земельної ділянки, зобов`язання здійснити дії щодо повернення запису про земельну ділянку.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 03 квітня 2024 року о 09 годині 30 хвилин в приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська область, місто Новомосковськ, вулиця Гетьманська, 4.

Розгляд справи проводити одноособово суддею, встановити наступний порядок та обсяг дослідження доказів у справі: заслухати вступні промови учасників, дослідити письмові докази.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Ухвалу проголошено 22 лютого 2024 року.

Суддя Д.І. Городецький

Дата ухвалення рішення22.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117287759
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —183/2280/20

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 16.01.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 25.01.2022

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 04.11.2021

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 19.04.2021

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 02.12.2020

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 19.10.2020

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 22.06.2020

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 27.04.2020

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 27.04.2020

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні