Ухвала
від 27.02.2024 по справі 227/674/24
ДОБРОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

27.02.2024 227/674/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

27 лютого 2024 року м. Добропілля

Суддя Добропільського міськрайонного суду Донецької області Притуляк С.А., розглянувши в порядку окремого провадження заяву ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Чумак Ірина Миколаївна, про встановлення факту смерті особи, заінтересована особа: Добропільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Покровському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції,-

ВСТАНОВИВ:

Адвокат Чумак І.М., яка діє в інтересах заявника ОСОБА_1 , звернувся до Добропільського міськрайонного суду Донецької області із заявою, в якій просить встановити той факт, що ІНФОРМАЦІЯ_1 у віці 91 рік у місті Керч Республіки Крим помер ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Ознайомившись з заявою та доданих до неї матеріалів, суд вважає, що подана заява відповідає вимогам статей 316-318, 175, 177 ЦПК України.

Підстав відмови у відкритті провадження, передбачених ч.4 ст.315 ЦПК суд не вбачає.

Для всебічного розгляду та вирішення даної справи необхідно вчинити процесуальні дії в порядку підготовки справи до розгляду.

З метою з`ясування всіх обставин справи, вважаю за необхідним витребувати з Добропільського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Покровському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції інформацію щодо наявності в державному реєстрі актів цивільного стану громадян, актового запису про смерть громадянина ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Керуючись ст.ст. 187, 261, 317, 318 ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у справі в порядку окремого провадження за заявою ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Чумак Ірина Миколаївна, про встановлення факту смерті особи, заінтересована особа: Добропільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Покровському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Призначити дану справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 13:30годину 29лютого 2024року в приміщенні Добропільського міськрайонного суду Донецької області (за адреса: м. Добропілля, вул. Банкова, 39а).

В судове засідання викликати заявника, його представника та представника заінтересованої особи.

Витребувати з Добропільського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Покровському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції інформацію щодо наявності в державному реєстрі актів цивільного стану громадян, актового запису про смерть громадянина України ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженця міста Дружківка Донецької області.

Копію даної ухвали разом із заявою з доданими до неї документами надіслати до Добропільського ВДРАЦС у Покровському районі Донецької області СМУМЮ для виконання, та запропонувати подати у строк до 29.02.2024 року письмові пояснення щодо заяви.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://court.gov.ua/fair/sud0514.

Ухвала набираєзаконної силив порядку,визначеному ст. 261 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.А. Притуляк

27.02.2024

Дата ухвалення рішення27.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117288588
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту смерті особи, заінтересована особа: Добропільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Покровському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції

Судовий реєстр по справі —227/674/24

Рішення від 29.02.2024

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Притуляк С. А.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Притуляк С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні