Ухвала
від 28.02.2024 по справі 383/220/24
БОБРИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 383/220/24

Номер провадження 2/383/220/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 лютого 2024 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області в складі головуючої судді Адаменко І.М., в м. Бобринець Кіровоградської області в приміщенні Бобринецького районного суду Кіровоградської області розглянувши матеріали справи № 383/220/24 за позовом ОСОБА_1 до Олексіївської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Олексіївської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

28 лютого 2024 року до суду від позивача ОСОБА_1 надійшла заява про заміну неналежного відповідача Олексіївської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області на належного відповідача Кетрисанівську сільську раду Кропивницького району Кіровоградської області.

З витягу з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань встановлено, що Олексіївська сільська рада Кіровоградської області припинила свою діяльність шляхом реорганізації, правонаступником якої є: Кетрисанівська сільська рада Кропивницького району Кіровоградської області.

Відповідно до ч. 2 ст. 51 ЦПК України якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження до початку першого судового засідання за клопотанням позивача змінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Враховуючи вищевикладене та те, що вказана вище заява подана до закінчення підготовчого провадження, суд вважає можливим заяву позивача про заміну неналежного відповідача Олексіївську сільську раду Кіровоградської області на належного відповідача Кетрисанівську сільську раду Кропивницького району Кіровоградської області задовольнити.

Керуючись ст.ст. 51, 260, 261 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву позивача ОСОБА_1 задовольнити.

Замінити у справі № 383/220/24 за позовом ОСОБА_1 до Олексіївської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини неналежного відповідача Олексіївську сільську раду Кропивницького району Кіровоградської області на належного відповідача Кетрисанівську сільську раду Кропивницького району Кіровоградської області.

Визначити відповідачу Кетрисанівській сільськійраді Кропивницького району Кіровоградськоїобласті строк для подання відзиву на позов до 29.03.2024 року, який має відповідати вимогам ст.178 ЦПК України, та містить відзив, та всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Копія відзиву та доданих до нього документів одночасно з наданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву на позов суд вирішуватиме справу за наявними матеріалами.

Дана ухвала набирає законної сили негайно з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя І. М. Адаменко

Дата ухвалення рішення28.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117296292
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення додаткового строку для прийняття спадщини

Судовий реєстр по справі —383/220/24

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 19.04.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні