Ухвала
від 02.02.2024 по справі 333/8769/23
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 333/8769/23

Провадження № 1-в/333/24/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 лютого 2024 року м. Запоріжжя

Комунарський районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Запоріжжя клопотання провідного інспектора Вознесенівського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Запорізькій області ОСОБА_4 відносно:

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с.Північне Мелітопольського району Запорізької області, громадянина України, засудженого 22.09.2021 року Мелітопольським міськрайонним судом Запорізької області за ч.2 ст.185 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільненого від відбування призначеного покарання з випробуванням, з іспитовим строком 2 роки, який зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1 ,

про звільнення від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку,

ВСТАНОВИВ:

Провідний інспектор Вознесенівського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Запорізькій області ОСОБА_6 звернулася до Комунарського районного суду м. Запоріжжя з клопотанням про звільнення від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку відносно ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с.Північне Мелітопольського району Запорізької області, громадянина України, засудженого 22.09.2021 року Мелітопольським міськрайонним судом Запорізької області за ч.2 ст.185 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільненого від відбування призначеного покарання з випробуванням, з іспитовим строком 2 роки, який зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1 .

За час відбування покарання з випробуванням засуджений ОСОБА_5 до кримінальної відповідальності за вчинення нових злочинів не притягувався, адміністративних правопорушень не вчиняв.

Згідно характеристик з місця проживання характеризується задовільно, скарг не надходило.

Іспитовий строк закінчився 22.09.2023 року.

Провідний інспектор Мелітопольського РВ №1 філії ДУ «Центр пробації» у Запорізькій області ОСОБА_7 в судове засідання не з`явилася, надала заяву про розгляд справи без її участі, клопотання підтримала.

Прокурор ОСОБА_3 в судовомузасіданні погодилася із клопотанням органу пробації та просила звільнити ОСОБА_5 від призначеного судом покарання

Засуджений ОСОБА_5 в судове засідання не з`явився, будучи повідомлений належним чином про дату та місце розгляду справи.

Вивчивши та дослідивши матеріали справи, суд вважає за можливе задовольнити клопотання, оскільки іспитовий строк за вироком Мелітопольського міськрайонногосуду Запорізькоїобласті закінчився 22.09.2023 року, засуджений виконував покладені на нього обов`язки та не вчинив нового кримінального правопорушення, тому може бути звільнений від кримінальної відповідальності.

Керуючись ст. 165 КВК України, ч. 1 ст. 78 КК України, ст.ст. 372, 537-539 КПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання провідного інспектора Вознесенівського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Запорізькій області ОСОБА_4 про звільнення від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,- задовольнити.

Звільнити від відбуванняпризначеного покарання ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с.Північне Мелітопольського району Запорізької області, громадянина України, засудженого 22.09.2021 року Мелітопольським міськрайонним судом Запорізької області за ч.2 ст.185 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільненого від відбування призначеного покарання з випробуванням, з іспитовим строком 2 роки, який зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1 .

Ухвала може бути оскаржена до Запорізького апеляційного суду через Комунарський районний суд м. Запоріжжя протягом семи днів з дня її оголошення.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Суддя Комунарського районного суду

м. Запоріжжя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення02.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117300919
СудочинствоКримінальне
Сутьзвільнення від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку

Судовий реєстр по справі —333/8769/23

Ухвала від 02.02.2024

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Михайлова А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні