Ухвала
від 28.02.2024 по справі 717/294/24
КЕЛЬМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №717/294/24

УХВАЛА

28.02.2024 року Кельменецький районний суд Чернівецької області у складі головуючого - судді Туржанського В.В. розглянув цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Державний науково-дослідний та проектно вишукувальний інститут «НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ» про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення з роботи, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення заборгованої заробітної плати.

ВСТАНОВИВ:

Згідно ухвали судді Кельменецького районного суду від 21 лютого 2024 року було відкрито провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Державний науково-дослідний та проектно вишукувальний інститут «НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ» про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення з роботи, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення заборгованої заробітної плати.

В ухвалі судді виявлено описку, а саме дату на яку призначено судове засідання зазначено як «21 лютого 2024 року» замість «21 березня 2024 року».

Суд вважає, що описку в ухвалі слід виправити.

Керуючись ст. 260, 269 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Виправити описку допущену в ухвалі судді Кельменецького районного суду Чернівецької області від 21 лютого 2024 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Державний науково-дослідний та проектно вишукувальний інститут «НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ» про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення з роботи, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення заборгованої заробітної плати, а саме виправити в резолютивній частині ухвали дату на яку призначено судове засідання з «21 лютого 2024 року» на «21 березня 2024 року».

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційну скаргу на ухвалу може бути подано безпосередньо до Чернівецького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарженняякщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому ухвали суду.

Суддя:

Дата ухвалення рішення28.02.2024
Оприлюднено01.03.2024
Номер документу117318766
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення з роботи, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення заборгованої заробітної плати

Судовий реєстр по справі —717/294/24

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні