Ухвала
від 26.02.2024 по справі 758/1785/24
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/1785/24

Категорія 55

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26 лютого 2024 року м. Київ

Подільський районний суд м. Києва у складі головуючого судді Петрова Д.В. при секретарі судового засідання Сіренко Б.В., розглянувши заяву представника позивача адвоката Макаренка Сергія Сергійовича про залишення без розгляду позову ОСОБА_1 в особі представника адвоката Макаренка Сергія Сергійовича до Товариства з обмеженою відповідальністю «ГОУФІНГОУ» про захист прав споживача банківських послуг шляхом стягнення коштів за скасованим виконавчим написом,

У С Т А Н О В И В :

До Подільського районного суду м. Києва звернувся ОСОБА_1 в особі представника адвоката Макаренка С.С. з позовом до ТОВ «ГОУФІНГОУ» про захист прав споживача банківських послуг шляхом стягнення коштів за скасованим виконавчим написом.

Ухвалою Подільського районного суду м. Києва від 19.02.2024 зазначену позовну заяву було залишено без руху.

22.02.2024 до Подільського районного суду м. Києва від представника позивача Макаренка С.С. надійшла заява про залишення позову без розгляду.

Розглянувши подану представником позивача заяву про залишення позову без розгляду суд вважає, що вона підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

За таких обставин, враховуючи, що представник позивача діючи самостійно, відповідно до вимог статей 13, 49 ЦПК України, розпоряджається своїми правами, то вказана заява підлягає задоволенню, а позов ОСОБА_1 в особі представника адвоката Макаренка С.С. до ТОВ «ГОУФІНГОУ» про захист прав споживача банківських послуг шляхом стягнення коштів за скасованим виконавчим написом - залишенню без розгляду.

За таких обставин, керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257, ст. 258-260 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Заяву представника позивача адвоката Макаренка Сергія Сергійовича про залишення позовної заяви без розгляду - задовольнити.

Позов ОСОБА_1 в особі представника адвоката Макаренка Сергія Сергійовича до Товариства з обмеженою відповідальністю «ГОУФІНГОУ» про захист прав споживача банківських послуг шляхом стягнення коштів за скасованим виконавчим написом - залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу, що відповідно до ч. 2 ст. 257 ЦПК України залишення заяви без розгляду не позбавляє його права повторно звернутися до суду з тотожньою заявою.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Дмитро ПЕТРОВ

Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено01.03.2024
Номер документу117327045
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист прав споживача банківських послуг шляхом стягнення коштів за скасованим виконавчим написом

Судовий реєстр по справі —758/1785/24

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Петров Д. В.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Петров Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні