Ухвала
від 29.02.2024 по справі 724/648/24
ХОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 724/648/24Провадження № 2-о/724/63/24

У Х В А Л А

29 лютого 2024 року м. Хотин

Суддя Хотинського районного суду Чернівецької області Ковальчук Т.М., розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Управління праці та соціального захисту населення Дністровської РВА Чернівецької області (м.Хотин) про встановлення факту, що має юридичне значення,

В С Т А Н О В И В:

Адвокат Соник Василь Васильович, який діє в інтересах ОСОБА_1 , звернувся до суду із заявою про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Управління праці та соціального захисту населення Дністровської РВА Чернівецької області (м.Хотин).

28.02.2024 року на адресу суду від представника заявника ОСОБА_3 надійшла заява про повернення заяви ОСОБА_1 про встановлення факту, що має юридичне значення, у зв`язку з доопрацюванням.

Провадження по справі відкрито не було.

Відповідно до положень п.3 ч.4ст.185 ЦПК Українизаява повертається у випадку, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від заявника надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання поданої заяви.

Таким чином, оскільки провадження у справі не відкрито, заявником подано заяву про відкликання заяви про встановлення факту, що має юридичне значення до відкриття провадження у справі, що не суперечить нормам закону, а тому заява ОСОБА_1 про встановлення факту, що має юридичне значення, підлягає поверненню заявнику.

Керуючись п. 3 ч. 4 ст. 185 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Управління праці та соціального захисту населення Дністровської РВА Чернівецької області (м.Хотин) про встановлення факту, що має юридичне значення повернути заявнику.

Роз`яснити заявнику, що відповідно до ч.7ст.185 ЦПК Україниповернення заяви не перешкоджає повторному зверненню із даною заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для її повернення.

Ухвала може бути оскаржена до Чернівецького апеляційного суду через Хотинський районний суд Чернівецької області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Т.М.Ковальчук

Дата ухвалення рішення29.02.2024
Оприлюднено04.03.2024
Номер документу117334470
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення

Судовий реєстр по справі —724/648/24

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні