Ухвала
від 26.02.2024 по справі 464/8914/23
СИХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №464/8914/23

пр № 2/464/497/24

У Х В А Л А

26 лютого 2024 року м. Львів

Сихівський районний суд м.Львова

в складі: головуючого-судді Мички Б.Р.

з участю секретаря судових засідань Карпенко Ю.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Львові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Львівської міської ради, Шостої державної нотаріальної контори, треті особи: Управління держгеокадастру у Львівській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визначення часток у праві спільної сумісної власності на житловий будинок та земельної ділянки для його обслуговування,-

в с т а н о в и в:

На розгляді Сихівського районного суду м. Львова перебуває вищевказана цивільна справа.

У судове засідання сторони та їх представники не з`явилися, про час та місце розгляду справи повідомлялись належним чином.

У зв`язку із неявкою у судове засідання всіх учасників справи фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється згідно із вимогами ч.2 ст.247 ЦПК України.

З`ясувавши обставини, на які посилаються учасники справи, та дослідивши докази, якими вони обґрунтовуються, суд дійшов до наступного висновку з огляду на таке.

Як вбачається із матеріалів справи житловий будинок за адресою: АДРЕСА_1 належить на праві приватної спільної сумісної власності позивачу, третім особам та померлому ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 щодо якого заведено спадкову справу Шостою державною нотаріальною конторою.

Згідно із ст.76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються такими засобами: письмовими, речовими і електронними доказами; висновками експертів та показаннями свідків.

Частиною 1 статті 95 ЦПК України визначено, що письмовими доказами є документи (крім електронних документів), які містять дані про обставини, що мають значення для правильного вирішення спору.

Відповідно до ч.1 ст. 84 ЦПК України учасники справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. З огляду на вказане положення підставою витребування доказів є неможливість або складнощі у сторони в поданні доказів.

Враховуючи наведене, суд приходить до висновку, що витребування спадкової справи після смерті ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 сприятиме всебічному, повному та об`єктивному розгляду справи.

Керуючись ст. 76, 84, 95 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

Витребувати у Шостої державної нотаріальної контори спадкову справу спадкодавця ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвала остаточна та оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Головуючий Мичка Б.Р.

СудСихівський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено04.03.2024
Номер документу117355970
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них:

Судовий реєстр по справі —464/8914/23

Рішення від 03.04.2024

Цивільне

Сихівський районний суд м.Львова

Мичка Б. Р.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Сихівський районний суд м.Львова

Мичка Б. Р.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Сихівський районний суд м.Львова

Мичка Б. Р.

Ухвала від 02.01.2024

Цивільне

Сихівський районний суд м.Львова

Мичка Б. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні