Ухвала
від 04.03.2024 по справі 608/2682/23
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 608/2682/23Головуючий у 1-й інстанції Тхорик І.І. Провадження № 22-ц/817/401/24 Доповідач - Храпак Н.М.Категорія -

У Х В А Л А

про відкриття апеляційного провадження

04 березня 2024 року м. Тернопіль

Тернопільський апеляційний суд в складі:

головуючого - Храпак Н.М.

суддів - Костів О. З., Хома М. В.,

ознайомившись із апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 адвоката Манорик Галини Григорівни на рішення Бучацького районного суду Тернопільської області від 09 лютого 2024 року у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Білобожницька сільська рада Чортківського району Тернопільської області про позбавлення батьківських прав, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 , інтереси якого представляє адвокат Манорик Г.Г. подав апеляційну скаргу на рішення Бучацького районного суду Тернопільської області від 09 лютого 2024 року.

В апеляційній скарзі міститься клопотання про долучення до матеріалів справи документів : довідку №51, видану Звиняцьким старостинським округом Білобожницької сільської ради Чортківського району Тернопільської області; довідку №50, видану Звиняцьким старостинським округом Білобожницької сільської ради Чортківського району Тернопільської області; Витяг з реєстру територіальної громади щодо реєстрації ОСОБА_3 ; Витяг з реєстру територіальної громади щодо реєстрації ОСОБА_4 ; копію свідоцтва про народження ОСОБА_1 ; копії Витягів про реєстрацію права власності на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по АДРЕСА_1 та копію Свідоцтва про право власності на нерухоме майно серії НОМЕР_1 від 14.03.2008р.

Просить задовольнити клопотання про допит свідка - ОСОБА_3 , жительку с.Звиняч Чортківського району Тернопільської області, яка є матірю позивача, допомагає йому у вихованні дитини, та підтвердить обставини відомі їй по справі.

Відповідно до ч.3. ст.359 ЦПК України, якщо разом з апеляційною скаргою подано заяви чи клопотання, суд в ухвалі про відкриття апеляційного провадження встановлює строк, протягом якого учасники справи мають подати свої заперечення щодо поданих заяв чи клопотань, якщо інше не передбачено цим Кодексом.

З врахування наведеного, у відповідності до ч.3 ст.359 ЦПК України, надати учасникам справи п`ятнадцятиденний строк з моменту отримання даної ухвали, протягом якого ними може бути поданий відзив у письмовій формі на апеляційну скаргу, а також заперечення щодо заявленого клопотання апелянта про долучення вищевказаних документів та допит свідка .

Апеляційна скарга відповідає вимогам ст.356 ЦПК України.

Підстав для залишення апеляційної скарги без руху, повернення чи відмови у відкритті апеляційного провадження немає.

Керуючись ст.ст. 356, 359, 360, 361 ЦПК України, суд апеляційної інстанції,-

УХВАЛИВ:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 адвоката Манорик Галини Григорівни на рішення Бучацького районного суду Тернопільської області від 09 лютого 2024 року у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Білобожницька сільська рада Чортківського району Тернопільської області про позбавлення батьківських прав.

Надіслати учасникам справи копії даної ухвали, апеляційної скарги з доданими до неї матеріалами.

Витребувати із Бучацького районного суду матеріали цивільної справи №608/2682/23.

Зазначені матеріали надіслати апеляційному суду не пізніше 3 робочих днів з дня надходження даної ухвали.

Надати строк для подання учасниками справи відзиву на апеляційну скаргу та запереченьщодо заявленогоклопотання протягом 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження.

До відзиву додати докази надсилання (надання) копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Роз`яснити, що відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду судового рішення.

Роз`яснити учасникам справи, що документи подані поза межами процесуальних строків, які надані судом апеляційної інстанції, у відповідності до ст.126 ЦПК України залишаться без розгляду.

Учасники справи можуть ознайомитись з інформацією про рух справи на офіційному веб порталі судової влади України обравши назву суду, рубрику "громадянам" та "інформація щодо розгляду судових справ" за посиланням https://court.gov.ua/fair/sud1990/

Головуючий: Н.М. Храпак

Судді: О.З. Костів

М.В. Хома

СудТернопільський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено05.03.2024
Номер документу117388189
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них

Судовий реєстр по справі —608/2682/23

Постанова від 23.04.2024

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Храпак Н. М.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Храпак Н. М.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Храпак Н. М.

Рішення від 09.02.2024

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Тхорик І. І.

Рішення від 09.02.2024

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Тхорик І. І.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Тхорик І. І.

Ухвала від 24.11.2023

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Тхорик І. І.

Ухвала від 25.10.2023

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні