Ухвала
від 04.03.2024 по справі 531/2664/23
КАРЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

єдиний унікальний номер справи 531/2664/23

номер провадження 2/531/70/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 березня 2024 року м. Карлівка

Карлівський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого судді Попова М.С.,

за участю секретаря Клименко Т.М.,

представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Удовіченка І.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом Акціонерного товариства «ПроКредит Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про стягнення кредитної заборгованості, -

В С Т А Н О В И В:

До початку даного підготовчого судового засідання від нового представника позивача адвоката Гнатенко О.М. через систему «Електронний суд» надійшло клопотання про участь судових засіданнях в режимі відеоконференції за допомогою програмного забезпечення «EasyCon».

Представник відповідача ОСОБА_1 адвокат Удовіченко І.О. під час розгляду вказаного клопотання покладався на розсуд суду.

Відповідачі ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , які про час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлялись належним чином за адресами реєстрації, до суду не з`явились. Поштові конверти повернулись з позначками: «Адреса відсутній за вказаною адресою».

Вирішуючи клопотання представника позивача, суд приходить до наступних висновків.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему, як це визначено ч. 3 ст. 212 ЦПК України.

Таким чином, для забезпечення об`єктивного та оперативного відправлення правосуддя, суд вважає за необхідне надати можливість представнику позивача у даній справі приймати участь в судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

В зв`язку з викладеним, відповідно до положень ст. 223 ЦПК України, суд відкладає підготовчу судове засідання, в зв`язку необхідністю організації проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

Крім того, згідност. 128 ЦПК України, відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Зважаючи на викладене, суд приходить до висновку про необхідність виклику відповідачів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Керуючись ст. ст. 128, 212, 223 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача Акціонерного товариства «ПроКредит Банк» адвоката Гнатенко Оксани Миколаївни задовольнити.

Підготовчу судове засідання провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Для організації сеансу відеоконференції відкласти підготовче судове засідання за позовом Акціонерного товариства «ПроКредит Банк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про стягнення кредитної заборгованості на 05 квітня 2024 року на 10 годин 00 хвилин.

Особою яка буде приймати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою інтернет сервісу «EasyCon» є представник позивача Акціонерного товариства «ПроКредит Банк» адвокат Гнатенко Оксана Миколаївна.

Попередити, що відповідно до ч. 5 ст.212ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Копію ухвали негайно надіслати представнику позивача Акціонерного товариства «ПроКредит Банк» адвокату Гнатенко Оксані Миколаївні.

Здійснити виклик у судове засідання відповідачів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено05.03.2024
Номер документу117389941
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення кредитної заборгованості

Судовий реєстр по справі —531/2664/23

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Дорош А. І.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

Ухвала від 03.11.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні