Ухвала
від 01.03.2024 по справі 405/812/24
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 405/812/24

2/405/139/24

УХВАЛА

01.03.2024 року суддя Ленінського районного суду м. Кіровограда Шевченко І.М., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Є гроші ком», Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛінеураУкраїна», Товариства з обмеженою відповідальністю «Слон кредит», Товариства з обмеженою відповідальністю «Манівео швидка фінансова допомога», Товариства з обмеженою відповідальністю «Авентус Україна» про захист прав споживачів та визнання кредитних договорів не дійсними

В С Т А Н О В И Л А :

07.02.2024 року ОСОБА_1 звернулася в Ленінським районний суд м. Кіровограда з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Є гроші ком», Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛінеураУкраїна», Товариства з обмеженою відповідальністю «Слон кредит», Товариства з обмеженою відповідальністю «Манівео швидка фінансова допомога», Товариства з обмеженою відповідальністю «Авентус Україна» про захист прав споживачів та визнання кредитних договорів не дійсними, в якій просить визнати договори про надання кредиту, начебто укладені між нею та відповідачами недійсними.

Ухвалою Ленінського районного суду м. Кіровограда від 08.02.2024 року позовну заяву ОСОБА_1 залишено без руху, та запропоновано позивачу протягом десяти днів з моменту отримання копії ухвали усунути недоліки заяви, а саме: подати до суду належним чином оформлену позовну заяву з її копіями, відповідно до кількості відповідачів, в якій конкретизувати позовні вимоги, зазначити які саме договори вона просить визнати недійсними.

28.02.2024 року позивачем подано до суду уточнено позовну заяву та її копії згідно кількості відповідачів.

В супереч вимогам ухвали від 08.02.2024 року позивачем ОСОБА_1 не усунуто недоліки позовної заяви, а саме: не зазначено які саме договори позивач просить визнати недійсними, не вказано їх номера та дати укладення.

До сьогоднішнього дня відзначені в ухвалі судді недоліки позовної заяви не усунуто, а тому позовну заяву необхідно вважати неподаною і повернути позивачу.

Керуючись ст.185 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИЛА :

Позовну заяву ОСОБА_1 доТовариства зобмеженою відповідальністю«Фінансова компанія«Є грошіком»,Товариства зобмеженою відповідальністю«ЛінеураУкраїна»,Товариства зобмеженою відповідальністю«Слон кредит»,Товариства зобмеженою відповідальністю«Манівео швидкафінансова допомога»,Товариства зобмеженою відповідальністю«Авентус Україна»про захистправ споживачівта визнаннякредитних договорівне дійсними повернути позивачу.

Роз`яснити позивачу ОСОБА_1 , що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із позовною заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення позовної заяви.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала суду може бути оскаржена до Кропивницького апеляційного суду через Ленінський районний суд м. Кіровограда протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга буде подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду, або в разі пропуску строку на апеляційне оскарження з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

Суддя Ленінського

районного суду

м. Кіровограда Ірина Миколаївна Шевченко

Дата ухвалення рішення01.03.2024
Оприлюднено05.03.2024
Номер документу117393479
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист прав споживачів та визнання кредитних договорів не дійсними

Судовий реєстр по справі —405/812/24

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні