Ухвала
від 04.03.2024 по справі 528/112/24
ГРЕБІНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Гребінківський районний суд Полтавської області


Справа №: 528/112/24

Провадження № 2/528/179/24

У Х В А Л А

Іменем України

04.03.2024 м. Гребінка

04 березня 2024 року Гребінківський районний суд Полтавської області у складі: головуючого судді Татіщевої Я.В., секретаря Трохименка В.В., розглянувши у залі суду м. Гребінка заяву представника відповідача ОСОБА_1 про участь у судовому засіданні у справі за позовом ОСОБА_2 до Гребінківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полавській області, Головного Управління Державної податкової служби Полтавської області про зняття арешту з майна, в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, а саме, через підсистему відеоконференцзв`язку ЄСІТС, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Гребінківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полавській області, Головного Управління Державної податкової служби Полтавської області про зняття арешту з майна.

До суду надійшла заява від представника відповідача ОСОБА_1 про участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до ч. 3 ст. 212 ЦПК України, учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України, ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції (через підсистему відеоконференцзв`язку ЄСІТС).

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву представника відповідача ОСОБА_1 про участь в судовому засіданні у справі за позовом ОСОБА_2 до Гребінківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полавській області, Головного Управління Державної податкової служби Полтавської області про зняття арешту з майна, в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів задовольнити.

Судові засідання у справі за позовом ОСОБА_2 до Гребінківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полавській області, Головного Управління Державної податкової служби Полтавської області про зняття арешту з майна проводити в режимі відеоконференції (через підсистему відеоконференцзв`язку ЄСІТС) поза межами приміщення суду з використанням представником відповідача ОСОБА_1 власних технічних засобів.

Про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції повідомити представника відповідача ОСОБА_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Я. В. Татіщева

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117396966
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна, в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, а саме, через підсистему відеоконференцзв`язку ЄСІТС

Судовий реєстр по справі —528/112/24

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні