Ухвала
від 21.02.2024 по справі 753/3362/24
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/3362/24

провадження № 6/753/178/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"21" лютого 2024 р. суддя Дарницького районного суду м. Києва Цимбал І.К., перевіривши матеріали по справі за поданням головного державного виконавця Дарницького районного відділу Державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ткачової К.В. про примусовий привід керівника боржника ТОВ «Нове будівництво та реконструкція» ОСОБА_1 , стягувач ОСОБА_2 , Державна судова адміністрація України, Остерська квартирно-експлуатаційна частина, ОСОБА_3 ,

ВСТАНОВИВ:

В провадження суду надійшло подання головного державного виконавця Дарницького районного відділу Державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ткачової К.В. про примусовий привід боржника боржника ТОВ «Нове будівництво та реконструкція» ОСОБА_1 , стягувач ОСОБА_2 , Державна судова адміністрація України, Остерська квартирно-експлуатаційна частина, ОСОБА_3 .

Вказана справа передана судді 20.02.2024.

Подання відповідає вимогам ст. 438 ЦПК України, а тому наявні підстави для прийняття до розгляду.

Подання про примусовий привід боржника розглядається в судовому засіданні з викликом сторін і заінтересованих осіб. Їхня неявка не є перешкодою для вирішення питання про примусовий привід боржника.

Враховуючи викладене, вважаю за можливе прийняти подання до розгляду та призначити судове засідання.

Керуючись ст. 438 ЦПК України, суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до провадження головного державного виконавця Дарницького районного відділу Державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ткачової К.В. про примусовий привід керівника боржника ТОВ «Нове будівництво та реконструкція» ОСОБА_1 , стягувач ОСОБА_2 , Державна судова адміністрація України, Остерська квартирно-експлуатаційна частина, ОСОБА_3 .

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Дарницького районного суду м. Києва (адреса - м. Київ, вулиця Кошиця, 5а, зал 216) на - 11 березня 2023 року на 11 год. 50 хв.

В судове засідання викликати сторін у справі.

Копію ухвали, судові виклики невідкладно надіслати сторонам у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається, на сторінці офіційного вебпорталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://dn.ki.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: І.К. Цимбал

Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117398589
СудочинствоЦивільне
Сутьпримусовий привід керівника боржника ТОВ «Нове будівництво та реконструкція» ОСОБА_1 , стягувач ОСОБА_2 , Державна судова адміністрація України, Остерська квартирно-експлуатаційна частина, ОСОБА_3

Судовий реєстр по справі —753/3362/24

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Цимбал І. К.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Цимбал І. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні