Ухвала
від 05.03.2024 по справі 192/430/24
СОЛОНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 192/430/24

Провадження № 2/192/307/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

05 березня 2024 року суддя Солонянського районного суду Дніпропетровської області Щербина Н. О., ознайомившись в смт Солоне Солонянського району Дніпропетровської області з матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПАЛЬМІРА» про стягнення заборгованості за договором оренди земельної ділянки,

В С Т А Н О В И В:

01 березня 2024 року представник позивача адвокат Шашликов Денис Геннадійович звернувся в інтересах позивача до суду з позовом про стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю «ПАЛЬМІРА» заборгованості за договором оренди земельної ділянки в розмірі 44933 гривні 08 копійок.

Частиною 4 ст. 62 ЦПК України передбачено, що повноваження адвоката як представника підтверджуються одним з таких документів: 1) довіреністю; 2) ордером, виданим відповідно доЗакону України"Про адвокатуру та адвокатську діяльність"; 3) дорученням органу (установи), уповноваженого законом на надання безоплатної правничої допомоги, виданим відповідно доЗакону України"Про безоплатну правничу допомогу".

Разом з тим, на підтвердження своїх повноважень адвокат Шашликов Д. Г., який підписав позов та засвідчив всі додатки до нього, надав лише копію посвідчення адвоката та копію свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Ордер на надання правничої (правової) допомоги серії АЕ № 1266334 від 26 лютого 2024 року, який доданий до позову, виданий на ім`я адвоката Кобеляцького Дмитра Миколайовича, а не адвоката Шашликова Дениса Геннадійовича, який підписав позов.

Частиною 4 ст. 187 ЦПК України передбачено, що заява повертається у випадках, коли зокрема заяву подано особою, яка не має процесуальної дієздатності, не підписано або підписано особою, яка не має права її підписувати, або особою, посадове становище якої не вказано.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 60, 62, 187, 260 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПАЛЬМІРА» про стягнення заборгованості за договором оренди земельної ділянки - вважати не поданою і повернути.

Ухвала набираєзаконної силинегайно післяїї проголошення. Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду. У разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Повне судове рішення складене 05 березня 2024 року.

Суддя Н. О. Щербина

СудСолонянський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення05.03.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117418368
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів оренди

Судовий реєстр по справі —192/430/24

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Щербина Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні