Ухвала
від 04.03.2024 по справі 750/2635/24
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа № 750/2635/24

Провадження № 1-кс/750/919/24

У Х В А Л А

04 березня 2024 року м. Чернігів

Слідчий суддя Деснянського районного суду м. Чернігова ОСОБА_1 , розглянувши клопотання по скарзі адвоката ОСОБА_2 , поданої в інтересах ТОВ «Агрохімресурс», на бездіяльність прокурора Чернігівської окружної прокуратури щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, зобов`язання внести відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, -

в с т а н о в и л а:

в провадженні слідчого судді перебуває скарга адвоката ОСОБА_2 , подана в інтересах ТОВ «Агрохімресурс», на бездіяльність прокурора Чернігівської окружної прокуратури щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, зобов`язання внести відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Від захисника адвоката ОСОБА_2 надійшло клопотання про проведення судового засідання за його участю в режимі відеоконференції за допомогою сервісу для проведення відеоконференцій «EasyCon», поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, за адресою для реєстрації в EasyCon - ІНФОРМАЦІЯ_1 , номер мобільного телефону НОМЕР_1 .

Згідно ч. 7 ст. 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом.

Враховуючи, що ст. 336 КПК України врегульоване питання проведення процесуальних дій у режимі відеоконференції під час судового засідання, вважаю за необхідне здійснити дистанційне судове провадження з розгляду справи за скаргою адвоката ОСОБА_2 , поданої в інтересах ТОВ «Агрохімресурс», на бездіяльність прокурора Чернігівської окружної прокуратури щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, зобов`язання внести відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, в режимі відео конференції за участю адвоката ОСОБА_2 , за допомогою он-лайн сервісу для проведення відеоконференцій «EasyCon», поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст. 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», ст. 336 КПК України, слідчий суддя, -

п о с т а н о в и л а:

Клопотання задовольнити.

Забезпечити участь адвоката ОСОБА_2 в судовому засіданні у справі № 750/2635/24 провадження 1-кс/750/919/24 у справі за скаргою адвоката ОСОБА_2 , поданої в інтересах ТОВ «Агрохімресурс», на бездіяльність прокурора Чернігівської окружної прокуратури щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, зобов`язання внести відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, яке призначене на 07.03.2024 об 11:00 год. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, за адресою для реєстрації в сервісі для проведення відеоконференцій EasyCon - EasyCon - ІНФОРМАЦІЯ_1 , номер мобільного телефону НОМЕР_1 .

Відповідно до ч.3 ст.336 КПК України застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції учасникам судового провадження необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Для підтвердження особи, учасникам справи необхідно мати електронний підпис, а якщо особа не має такого підпису, то документ, який посвідчує особу.

Ухвала слідчого судді оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117421853
СудочинствоКримінальне
Сутькримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Судовий реєстр по справі —750/2635/24

Ухвала від 21.03.2024

Кримінальне

Чернігівський апеляційний суд

Оседач М. М.

Ухвала від 18.03.2024

Кримінальне

Чернігівський апеляційний суд

Оседач М. М.

Ухвала від 07.03.2024

Кримінальне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Кузнєцова О. О.

Ухвала від 07.03.2024

Кримінальне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Кузнєцова О. О.

Ухвала від 04.03.2024

Кримінальне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Кузнєцова О. О.

Ухвала від 26.02.2024

Кримінальне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Кузнєцова О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні