Ухвала
від 05.03.2024 по справі 641/6060/21
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Провадження № 2/641/826/2024 Справа № 641/6060/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

05 березня 2024 року м. Харків

Комінтернівський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого - судді Богдан М.В.,

за участю секретаря- Двірник О.С.,

розглянувши увідкритому судовомузасіданні клопотанняпредставника відповідачапро проведеннясудового засіданняв режимівідеоконференції поцивільній справіза позовноюзаявою ТОВ«Компанія «Земледар»до ОСОБА_1 ,Приватного нотаріусаЗінченко Р.П.,Департаменту реєстраціїХарківської міськоїради провизнання незаконнимрішення продержавну реєстраціюправ власності, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовною заявою ТОВ «Компанія «Земледар» до ОСОБА_1 , Приватного нотаріуса Зінченко Р.П., Департаменту реєстрації Харківської міської ради про визнання незаконним рішення про державну реєстрацію прав власності.

Від представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Максимовського С.О. надійшло клопотання про проведення судового розгляду за його участі у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Суд, дослідивши матеріали справи, дійшов наступного.

У відповідності до ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Згідно вимог ст. 11 ЗУ "Про судоустрій та статус суддів", учасникам судового процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому процесуальним законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Оскільки брати участь у справі в режимі відеоконференції є правом сторін, суд вважає за можливе задовольнити заяву про проведення судового засідання у режимі відеоконференції.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.48,49,212 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задовольнити.

Судовий розгляд цивільної справи № 641/6060/21 за позовною заявою ТОВ «Компанія «Земледар» до ОСОБА_1 , Приватного нотаріуса Зінченко Р.П., Департаменту реєстрації Харківської міської ради про визнання незаконним рішення про державну реєстрацію прав власності, який призначено на 14 годину 00 хвилин 09 квітня 2024 року, та усі наступні судові засідання провести в режимі відеоконференції за участю представника відповідача ОСОБА_2 поза межами приміщення суду за допомогою сервісу https://vkz.court.gov.ua.

Попередити, що відповідно до ч. 5 ст.212ЦПКУкраїни ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою сервісу https://vkz.court.gov.ua.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали надіслати представнику відповідача.

Ухвала судуапеляційномуоскарженнюне підлягає.

Суддя -М. В. Богдан

Дата ухвалення рішення05.03.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117427979
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про державну власність щодо реєстрації або обліку прав на майно

Судовий реєстр по справі —641/6060/21

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Ухвала від 17.11.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Ухвала від 17.10.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

Ухвала від 03.08.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

Ухвала від 18.09.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

Ухвала від 25.01.2022

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Музиченко В. О.

Ухвала від 27.08.2021

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Музиченко В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні