Ухвала
від 01.03.2024 по справі 514/304/24
ТАРУТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тарутинський районний суд Одеської області


Справа № 514/304/24

Провадження по справі № 2/514/215/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 березня 2024 року смт Тарутине

Суддя Тарутинського районного суду Одеської області Кравченко П.А. розглянувши позовну заяву ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ГРОНА" до Державного підприємства "СЕТАМ", приватного виконавця Одеського виконавчого округу Притуляк Валерія Миколайовича, ОСОБА_1 , третя особа: Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк" про визнання публічних торгів недійсними

В С Т А Н О В И В:

23.02.2024 року ОСОБА_2 , який діє від імені ПАТ «ГРОНА», через підсистему "Електронний Суд" подав до суду позовну заяву до Державного підприємства "СЕТАМ", приватного виконавця Одеського виконавчого округу Притуляк Валерія Миколайовича, ОСОБА_1 , третя особа: Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк" про визнання публічних торгів недійсними.

01.03.2024 року до відкриття провадження у справі надійшла заява через підсистему "Електронний Суд" Блюмберг Владислава Михайловича, який діє від імені ПАТ «ГРОНА», про відкликання позовної заяви.

Пунктом 3 частини 4 статті 185 ЦПК України передбачено, що заява повертається коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Враховуючи, що ОСОБА_2 , який діє від імені ПАТ «ГРОНА» подав заяву про відкликання заяви до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі, заява підлягає поверненню.

Повернення матеріалів не позбавляє позивача права на повторне звернення до суду, після усунення умов, що були підставою для повернення матеріалів.

Керуючись ст. 185 ЦПК України, суддя

П О С Т А Н О В И В:

Позовну заяву ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ГРОНА" до Державного підприємства "СЕТАМ", приватного виконавця Одеського виконавчого округу Притуляк Валерія Миколайовича, ОСОБА_1 , третя особа: Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк" про визнання публічних торгів недійсними - повернути позивачу.

Роз`яснити позивачу, що повернення матеріалів не позбавляє його права на повторне звернення до суду, після усунення умов, що були підставою для повернення матеріалів.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Одеського апеляційного суду через Тарутинський районний суд Одеської області.

У разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день його її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя П.А. Кравченко

Дата ухвалення рішення01.03.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117429619
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання публічних торгів недійсними

Судовий реєстр по справі —514/304/24

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Тарутинський районний суд Одеської області

Кравченко П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні